Sportfogadás tippek: San Marino - Csehország

2017-03-26
A csehek elég cudarul állnak a C csoportban. Öt ponttal csak a negyedikek, még a gólkülönbség is mínuszban van. Mindenképp változtatni kéne a dolgok menetén, San Marino erre ideális ellenfél lehet.

San Marino - Csehország

Online sportfogadás tipp: Csehország góljai 3.5 felett

Bet365 odds: 1.50

Tippmix odds: -

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A csehek tényleg elég cudarul állnak csoportjukban. Viszont semmi sincs veszve! Németország valószínűleg megnyeri ezt a hatost, így a csehek reélis célja a pótselejtezőt érő 2. hely lehet. Ehhez viszont meccseket kell nyerni, több iksz 'kis' csapat ellen nem fér bele. Mondjuk San Marino nem kis csapat, hanem egyenesen mini. Négy kör után a San marinói együttes gólkülönbsége -16-os. Egyet lőttek norvégia ellen, ami már önmagában bravúr. Viszont legutóbb otthon Németország ellen 0-8-at játszottak, de ha a tényeket nézzük, ezekhez a pofonokhoz hozzá vannak szokva...

Csehország -2-es gólkülönbségét most pozitívba tornázhatja, ehhez min. 3 gólt kell lőni. Egy jó meccsel nőne  acsapat önbizalma is, a játékosok gyarapíthatják válogatottbeli góljaik számát. Később a történelem könyvekben csak az szerepel majd, hogy xy játékos ennyi meg ennyi gólt lőtt a válogatottban, aztán egy idő utn már senki se emlékszik rá, hogy nem épp Spanyolország vagy Franciaország volt az ellenfél, hanem San Marino.

Legutóbb 2009-ben találkozott a két válogatott, Csehországban 7-0-ás pofont kapott a miniállam válogatottja. Ne feledjük, hogy FIFA rendezvényre, vb-re kvalifikálnak, így ha két együttes majd azonos pontszámmal áll, akkor a gólkülönbség dönthet. Szóval a cseheknek nagyon meg kéne szórni San Marinót, hogy az a bizonyos gólkülönbség jól nézzen ki majd 5 forduló után.

Címkék: sportfogadás, tipp,