Sportfogadás tippek: Finnország - Ukrajna

2017-06-11
Ciki zakóba nem csak a magyar labdarúgó-válogatott képes belenézni, hisz az ukránok is kikaptak pár napja Málta ellen. Igaz, keleti szomszédunk legalább felkészülési meccsen zakózott nagyot, Finnország ellen tétmeccsen lehet javítani.

Finnország - Ukrajna

Online sportfogads tipp:  Ukrajna nyer

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: 1.80

Kezdés: vasárnap 18:00

 

A vb-selejtezők I csoportjában Horvátország és Izland mögött Ukrajna csak a 3. helyen áll, de legalább még van reális esélye a top2-re. Ellenben a finneknek, akik 5 kör után 1 pontot gyűjtöttek. Nem tévedés, Finnországnak egy pontja van, amit még Koszovó ellen szerezz hazai pályán. Ezt követően négy zakó, Horvátország, Ukrajna és Törökország ellen nem sikerült gólt lőni sem.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

A finn foci nincs a csúcson, pár napja barátságos meccsen Liechtensteint fogadták nyelvrokonaink, és mindössze 1-1-es eredményt tudtak elérni. Persze erre lehetne mondani, hogy Ukrajna meg kikapott Máltától, de a bundát nem szabad belekeverni. Ott az ukránok 'hozták a kötelezőt', és hozni fogják most is. Málta ellen belefért az alibi, a finnek ellen nyerni fognak, mese nincs. Kreatívabb és egyben harcosabb csapat is az ukrán, ráadásul kulcsmeccs, mert ha most nem nyer Ukrajna, nagyon lemarad Izland és Horvátország mögött.

A finn válogatott egyébként -felkészülési- és tétmeccseket tekintve- az utolsó 18 fellépéséből csak egyet hozott le győzelemmel, mellette hat döntetlen és 11 zakó. Hogy az ukránok rúgnak 2-3 gólt és lazán nyernek, vagy megint kiszenvedik a sikert, az jó kérdés, az viszont nem kérdés, hogy Finnország most sem szerez pontot.

Címkék: sportfogadás, tipp,