Sportfogadás tippek: Magyarország (női)- Dánia (női)

2017-09-19
Kedden a női válogatottunk vb-selejtezőt játszik Dánia ellen. Dánia a nyári Eb-n egészen a döntőig jutott, így nem meglepő módon nem mi vagyunk a kedd délutáni találkozó esélyesei.

Magyarország (női) - Dánia (női)

Online sportofgadás tipp: Dánia nyer

Unibet odds: 1.20

Kezdés: kedd, 18:00

 

A gyirmóti Alcufer Stadionban rendezik ezt a selejtező mérkőzést, a belépés pedig ingyenes Aki teheti, nyugodtan kimehet a meccsre, semmibe sem kerül. Sajnos az idő olyan, amilyen, nem feltétlenül nekünk kedvez az eső és a hideg.

Az ellenfél sem kedvez nekünk, Dánia ugyanis nem egy gyenge csapat női szinten. Nyáron az Eb-n Hollandia ellen döntőt játszott, ahol 4-2-re kikapott, de a negyeddöntőben pl. kiverte a sorozatban 6 kontinenstornát nyerő óriási favorit Németországot. Norvégia, Belgium és Ausztria ellen sem kapott gólt a dán válogatott, szóval igencsak stabil együttes ez. Alapvetően a szervezettség az erénye, viszont elöl sem gyenge, gyors szélsők és támadók vannak a keretben. Elsősorban a kontra a dánok igazi fegyvere, viszont ellenünk majd felállt védelem ellen kell játszani. Így leginkább a dánok fejjátéka az, amire alapoznak majd, ám sajnos a levegőben is elég erős csapatnak számít a dán, így pedig kisebb csoda lenne, ha sikerülne kihúzni ezt a délutáni találkozót egy döntetlennel.

A dán csajoknak volt egy vitájuk a honi szövetséggel, de elvileg rendezték a nézeteltéréseket. Még arról is szó volt, hogy ma pályára sem lépnek, de ahogy ez lenni szokott, mire jön a meccs, mindenben megegyezet a dán szövetség a labdarúgókkal.

A magyar együttes tartalékos felállásban 3-0-ra kikapott Skócia ellen a főpróbán. Sajnos sokan voltak sérültek, sokan kisebb megbetegedés miatt nem léphettek pályára, így nem volt meglepő a vereség. Sajnos Dánia még stabilabb, mint a skót válogatott, és bizony gólerősebb játékra képes. Így ma hiába léphetnek pályára többen azok közül, akik a Skócia elleni meccset kihagyták, azért ezen a találkozón a pontszerzés is óriási eredmény lenne. Talán már a gólszerzés is. Dánia a nyári Eb-n kapott 4 gólt a fináléban, de az első 5 Eb-meccsén mindössze kétszer kapitulált, és nálunk erősebb csapatok ellen állt helyt.

A tippünk, hogy mi sajnos nem fogunk gólt szerezni, azt pedig nehéz elképzelni, hogy Dánia ne találjon be 2-3 alkalommal. Sajnos a kvalifikációs csoportban találjuk még a svédeket is, szóval számunkra a 3. hely megszerzése lehet realitás, Horvátországot és Ukrajnát meg tudjuk előzni, Dániát és Svédországot aligha.

Címkék: sportfogadás, tipp,