Sportfogadás tippek: Wisla Plock - Pick Szeged

2017-10-11
A férfi kézi BL-ben már az ötödik kört kezdik a csapatok. Szerdán a Szeged az eddig nyeretlen Wisla Plock ellen játszik, méghozzá idegenben.

Wisla Plock - Pick Szeged

Online sportfogadás tipp: X2

Unibet odds: 1.30

Kezdés: szerda, 19:00

 

A lengyel Wisla kerete gyengébb, mint az előző idényben volt, ezért is fordulhat elő, hogy bár idegenben játszik a szeged, mégis esélyese ennek a mérkőzésnek.

A Plock még nyeretlen, legutóbb elért egy döntetlent Zágrábban, a másik három találkozóját elveszítette. Ami a Szegedet illeti, bár jól kezdett a Nantes ellen, azt a mérkőzést elveszítette. Viszont a hozta a kötelezőket a Zágráb valamint a Kristianstad ellen, hétvégén pedig döntetlent játszott a címvédő Vardar ellen. Szóval a Nantes elleni zakót leszámítva a Szeged jól játszik, a Kristianstadot nagyon könnyedén verték Baloghék, de a Zágráb elleni idegenbeli siker (23-28) is BL-szinten könnyednek számított.

Összehasonlítási alapnak jó, hogy a lengyel Wisla is játszott már a Zágráb ellen, méghozzá 28-28-as döntetlent épp hétvégén. Nos, amíg a Wisla csak ikszre volt jó, addig a Szeged 5-tel verte a horvát együttest. A Zágráb csak 1-0-nál vezetett, és bár feljött még a 2. félidőben, de 23-24-es állásnál a Pick váltani tudott, és úgy dobott 5 gólt a hajrában, hogy egyet sem kapott.

Buntic remek formának örvend, a Vardar ellen a szegedi együttes legeredményesebb játékosa volt. Egyébként a Szeged 26 gólját 10 játékos hozta össze, tehát igazi csapat a Pick, nem arról szól a játék, hogy egy-két játékos ontja a gólokat, a többi meg nézi. A Vardar ellen bizonyította a magyar csapat, hogy ha arról van szó, akkor kemény is tud lenni. A Vardar elég keményen játszott, nem volt egy szép meccs, de a Szeged felvette a kesztyűt. Nincs mese, a Pick jó formában van, és erősebb kerettel rendelkezik, mint lengyel riválisa. A kinti lövők is jó formában vannak, szóval így kétesélyben ez a tipp 1.30-as odds mellett nem tűnik rossz választásnak.

Címkék: sportfogadás, tipp,