Sportfogadás tippek: Ukrajna - Koszovó

2016-10-09
Van az úgy, hogy nem feltétlenül kell a nagy odds-ra menni. Mi is így teszünk, hisz az ukránokra adott 1.22 ajándéknak tűnik.

Ukrajna - Koszovó

Online sportfogadási tipp: Ukrajna nyer

Bet365 odds: 1.22

Tippmix odds:  1.20

Kezdés: október 9. 18:00

 

Ne kiabáljuk el, de az ukránokra adott 1.22-es odds eléggé ajándék szagú. Ok, hogy Koszovó mint fiatal állam nem feltétlenül olyan, mint például Gibraltár, de azért ne hasonlítsuk Ukrajnához. Koszovó előző meccsén otthon kapott ki 6-0-ra Horvátország ellen, ami azért ciki a javából. Ráadásul úgy, hogy Modric és Rakitic nem lépett pályára. Finnország ellen egy bravúros 1-1-et összehoztak idegenben, de azért az ukrán együttes inkább a horvátokhoz hasonlítható, mint a finnekhez.

Ráadásul Ukrajna az első hazai selejtezőjét ebben a csoportban csak ikszre adta, értékes két pontot veszített a sárga-kék társaság. Aztán Törökország ellen is döntetlent játszottak Yarmolenkóék, de a Törökországban játszott 1-1 azért nem annyira rossz eredmény.

Ukrajna számára ez kötelező győzelem, hazai pályán azért Koszovót illene több góllal verni.  Egyébként az ukrán együttes nincs jó formában, az Bb-n csúnyán megégtek, aztán Izland és Törökország ellen is csak ikszre futotta. Rég nyertek válogatott szinten az ukránok, de most, a hazai pályán Horvátországtól hatot kapó Koszovót illene legyőzni.

A mi tippünk mára, hogy Ukrajna hazai pályán így vagy úgy, de legyőzi Koszovót. Talán azért ilyen magas az ukránok győzelmének odds, mert rég nyertek meccset, de azért Koszovót otthon le fogják győzni a sárga-kékek, vélhetően több góllal.

Címkék: sportfogadás, tipp,