Sportfogadás tippek: Hollandia U20 női - Franciaország U20 női

2017-07-12
Az U20-as női kosár Eb-n a csoportkör után jönnek az éles meccsek, ahol a győztes továbblép, a vesztes viszont lemondhat az érmekről és a végső győzelemről.

Hollandia U20 női- Franciaország U20 női

Online sportfogadás tipp: 135.5 pont felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: szerda: 15:00

 

Hétfőn nagyon betalált a tippünk, a holland-orosz meccsre sok pontot tippeltünk, és valóban sok pont született. Az orosz-holland találkozó nagyon sokáig a hollandoknak állt, aztán az oroszok váltani tudtak, és a fáradó Ndibáékat végül 86-81 arányban legyőzték. Viszont amíg Hollandia bírta erővel, valósággal sokkolta az orosz együttest. Hiába volt magassági fölénye az oroszoknak, nem tudták érvényesíteni, míg az ellenfél rendre a gyűrűbe talált.

Westerikék 23-18-ra és 27- 23-ra nyerték az első két negyedet, sokkolták az orosz együttest. Rendkívül gyorsan, dinamikusan játszottak, és közel álltak a győzelemhez. A narancs-mezesek a szerbeket is majdnem elkapták, ott 75-72 lett a vége, és a törököknek is dobtak 74 pontot.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Ami a francia együttest illeti, rögtön az első meccsen a magyar U20-as csajok ellen beleszaladtak a pofonba. A gall csajok 86 pontot kaptak, és csak 65-öt dobtak. Aztán magukhoz tértek, és a bosnyákokat valamint a szlovéneket is verték, mindkét meccsen 70 pont fölé jutottak.

Ez a holland-francia találkozó vélhetően elég magas frekvenciájú lesz, mindkettő gyors kosárlabdát játszik. Ha a hollandok úgy kezdenek, mint kezdtek az oroszok ellen, akkor nyerni fognak. Nekünk is sikerült 20 ponttal verni a francia együttest, Hollandiának is sikerülhet. A narancs-mezesek szorzója a győzelemre 3.25-ös, mindenképp értéket képvisel. Egyébként az oroszok szabályosan nem nagyon tudták megállítani a holland támadásokat. Pl. a 2. negyedben 2 percre sem volt szüksége a hollandoknak arra, hogy az orosz együttes begyűjtse az 5 személyit.

A bet365 135.5 pontos line-t húzott a pontok számát illetően, mi megint azon a véleményen vagyunk, hogy a két együttes ezt meg fogja ugrani. Gyors meccs lesz, valószínűleg a sok technikai hiba ellenére is legalább 140 pontig eljutnak a csapatok.

Címkék: sportfogadás, tipp,