Sportfogadás tippek: Eintracht Frankfurt - Bayern München

2016-10-14
Szombaton több jónak ígérkező meccset is rendeznek, így már ma előre tekintünk picit. Nézzük, mi várható a Frankfurt-Bayern összecsapáson.

Eintracht Frankfurt - Bayern München

Online sportfogadási tipp: Bayern góljai 2.5 felett

Bet365 odds: 2.00

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat 15:30

 

Szombaton lesz 3-4 olyan meccs, ahol nem kell majd meglepődni, ha potyognak a gólok. Természetesen ez a Frankfurt-Bayern találkozó is ilyen. Még akkor is gólgazdagnak tűnő párosítás, ha a statisztika nem feltétlenül erre utal.

A Frankfurt ugyanis be van oltva góllövés ellen, amikor a Bayern az ellenfél. Az Eintracht 8 bajnoki óta nem tudott gólt szerezni a Bayern ellen, ami azért nem piskóta. Még a Daum edzette Frankfurtban az a Rode lőtt gólt utoljára a Bayernnek, aki utána játszott a Bőrgatyásoknál...

Szóval kérdés, hogy lő-e gólt a Frankfurt ezúttal, és ha lő, mennyit kap?

Már a 8 egymás után lejátszott bajnoki is sok lőtt gól nélkül, a 9 egyenesen rengeteg. A Frankfurt egyébként idén erős középcsapat benyomását kelti eddig, és ami fő, hogy Alex Meier egészséges. Amíg ő nem dől ki, addig a Frankfurtnak nem kell félni a kieséstől. Aztán ha Meier játszik, akkor végre megszülethet a Bayern elleni gól is...

Persze a dugók nagy részét a Bayerntől várjuk. Tény, hogy voltak válogatott meccsek, de rendkívül bő a bajorok kerete, és sok olyan spíler van, akik már lemondták a válogatottságot, és csak a klubcsapatra koncentrálnak. Pl. a rutinrókák, Robben, Lahm, Ribery vagy Xabi Alonso sem játszott a válogatottban. Hummels és Boateng számára kevésbé volt mozgalmas mondjuk az észak-írek ellen játszadozás.

Ne feledjük, hogy a Bayern kikapott az Atletitől a BL-ben, aztán a Köln ellen is csak döntetlent játszott. A rajtnál, a szezon elején 6 gólt vágtak a bajorok a Brémának, aztán kapott 5 dugót a Rostov is. Aztán egyre gyengébb és gyengébb lett a Bayern. Az utolsó 3 tétmeccsen csak két gólra futotta a Bőrgatyásoktól, ami valóban kevésnek tűnik. Ancelotti vélhetően felrázta a társaságot egy picit, és félő a Frankfurt szemszögéből, hogy most egy újra lendületbe jövő Bayern látogat a Commerzbank Arénába.

A mi tippünk az, hogy most egy olyan Bayernt látunk, amely nem csak kialakítja a ziccer-közeli helyzeteket, hanem gólra is váltja azokat! Hazai oldalon Medojevic, Russ, Anderson és Stendera nem bevethető, a vendégeknél Costa és Martinez mellett az örökké sérült Badstuber hagyhatja ki a meccset.

Tipp: 1-4

Címkék: sportfogadás, tipp,