Sportfogadás tippek: Tour de France - 3. szakasz

2017-07-03
A 2017-es Tour 3. szakaszán azok a versenyzők nyerhetnek, vagy legalábbis lehetnek jók, akik jól sprintelnek, de a kisebb emelkedőktől sem riadnak meg.

Tour de France - 3. szakasz

Tipp: Gilbert jobb, mint Van Avermaet

Bet365 odds: 2.20

Tippmix odds -

Kezdés: 07:03. 12:15, de élőben is fogadható

 

A 3. etap sem lesz rövid, vélhetően mezőnyhajrával ér majd véget, akárcsak a vasárnapi. A 2. szakaszon a bukás miatt majdnem hazaértek a szökevények, de végül a mezőny befogta őket, és a legerősebb sprinter a mezőnyben, Kittel megnyerte a szakaszt. Kittel viszont ma bajban lehet, mert síkon a legjobb, de amint picit emelkedik az út, már nem fekszik neki a terep. Elvileg Sagan a favorit, de tegnap is 'csak' 10 lett, ami számára csalódás. Persze sok jó sprinter van a mezőnyben, lesz ez még jobb is.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Viszont amíg ma a 3. etaphoz hasonló befutókat 'saganosnak' nevezzük, azért pár éve még Gilbert felségterülete volt, ha a befutó utolsó 1-2 km-e emelkedett. Most is emelkedik majd az út, 1.6 km hosszan 6%-os meredekséggel. Sagan a favorit, de 15-20 versenyző neve is beugrik egyből, akik jók lehetnek.

Mi nem is győztesre tippelünk, hanem arra, hogy Gilbert megelőzi honfitársát, Gerg Van Avermaet-et. Gilbert pl. a Tour előtt a svájci körversenyen nyert egy hasonló etapot, méghozzá a 2-at, amikor is Van Avermaet csak az 56. lett. Ott Gilbert például megelőzte Sagant és Matthewst is, akik a 8. és 10. helyen értek célba.

A mi tippünk, hogy az egynapos menőként ismert honfitársát most is megveri Gilbert, amire a bet365 2.20-as szorzót kínál. Bután hangzik, de mintha Gilbert mintha kezdene 'kimenni a divatból', pedig tényleg nem volt még olyan rég, amikor ezeknek a szakaszoknak első számú favoritja volt. Ma talán bizonyítja, hogy miért.

Címkék: sportfogadás, tipp,