Sportfogadás tippek: Videoton - Bordeaux

2017-08-03
A Vidi múlt héten 2-1-re kikapott a Bordeaux ellen az EL-ben, ami azt jelenti, hogy reális esély maradt a továbbjutásra. Itthon akár az 1-0 is elegendő lehet, ám szinte kizárt, hogy a francia együttes majd idegenben lőtt gól nélkül utazik haza.

Videoton - Bordeaux

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat lő gólt

TippmixPro odds:  1.75

Kezdés: csütörtök, 19:00

 

A francia Bordeaux elleni odavágón a Vidi derekasan helyt állt, és bár valóban több helyzete volt a francia csapatnak, a fehérvári együttes megúszta 2-1-es zakóval, Így reális esély mutatkozik akár a továbbjutásra is.

Ami a visszavágót illeti, a Vidinek gólt kell lőni, ha többet nem is, egyet biztosan. Az 1-0-ás fehérvári győzelem már a Vidi továbbjutását eredményezné, de azért az EL-főtáblához vélhetően 2-3 gólt lőni kéne, mert a Bordeuax inkább elöl tűnt veszélyesnek, hátul azért voltak problémák

Juhászék olyan szempontból előnyben vannak, hogy a Vidi kerete nem sokat változott, és az edzőváltás is zökkenőmentesen lezajlott. Elöl kellően kreatív a fehérvári együttes, hátul viszont akadnak gondok. Pláne most, hogy Vinicius nem játszhat, még nehezebb dolga lesz Nikolic mesternek, hogyan is álljon össze a hátsó sor. A Videoton az elmúlt öt meccsén kapott gólt. Nem úszta meg a Balmaz, a Puskás és az UTE elleni bajnokikat, és nem úszta meg a Kalju elleni visszavágót valamint a Bordeaux elleni odavágót sem. Ennek ellenére a Vidi már úgy-ahogy meccsben van, míg a francia együttes tétmeccsen csak egyszer lépett pályára az új idényben, pont a Vidi elleni EL-meccsen.

Szóval idény elei a forma, és a Bordeaux hétvégén kezdi a francia bajnokságot is, így ha félgőzzel játszik csütörtök este, akár rá is faraghat. Ami egészen biztos, hogy a srácok nem fognak fázni, kora este 19 órakor még igencsak meleg van, és pláne beszorul a levegő egy minden oldalról zárt stadionban. Márpedig, ha meleg van, akkor nem csak a csatárok koncentrációja nem az igazi, hanem a védők is többször bakiznak, és hoznak rossz döntést. Látva az odavágót, simán jó tippnek tűnik a visszavágóra a mindkét csapat lő gólt opció. A fehérvári együttesnek támadnia kell, kockáztatni, és gólt, gólokat lőni. A Bordeaux pedig Malcom és Sankharé sebességére alapozva simán játszhat kontrákra is. Így szemre a Nikolic-féle Vidi elöl kreatívabb, mint volt a Berg-féle, viszont a védekezés Berg alatt talán stabilabb volt. (De csak szemre, mert a számok ezt nem feltétlenül támasztják alá.)

A tippünk, hogy a Videoton-Bordeaux mérkőzésen legalább egy gólt mindkét csapat összehoz. Ráadásul könnyen lehet, hogy ezt már az első félidőben megteszik a felek, hasonlóan az odavágóhoz, mert ebben a melegben a 2. félidőre könnyen elfogyhat a szufla mindkét oldalon.

Címkék: sportfogadás, tipp,