Sportfogadás tippek: Sporting Kansas - Orlando City

2016-05-15
Vasárnap az MLS-ből néztünk ki egy meccset, méghozzá az Eurosport 2 által műsorra tűzött Kansas-Orlando találkozót.

Sporting Kansas - Orlando

Tipp: 2.5 gól felett

Odds: 1.80

Iroda: winmasters

Kezdés: vasárnap 21:30

 

Az MLS-ben is Keleti és Nyugati konferenciákra bomlik a liga. Mindkét együttes a hetedik helyen áll saját konferenciájában, azaz pont nincs play-off-ot jelentő pozícióban.

Az Orlando keleten a hetedik, és hiába kezdte jól az idényt, mostanra kicsúszott a top6-ból, ami a rájátszást jelenti. Persze még a bajnokság elején járunk, semmi sincs még veszve, de azért nem ártana ismét meccset nyerni. Higuita, a kolumbiai középpályás legutóbb pirosat kapott, így ő nem játszik, ám Kaka és Larin igen. Márpedig ha ők játszanak, akkor jó esély van rá, hogy kettejük játék-kapcsolata gólt, gólokat eredményez.

A Kansas nyugaton szintén a hetedik helyen áll, és ahogy az Orlandónak, úgy a KC-nek sem a legjobb a formája. Meccsek óta nyeretlen, utolsó két fellépésén gólt sem lőtt a Kansas. Az egyik belső védő, Opara hiányozni fog eltiltás miatt, ez is megkönnyítheti Kaka és Larin dolgát ami az Orlando-gólokat illeti.

A két együttes tehát nagyon hasonló idényt fut, jó kezdés után erős visszaesés. Meccsek óta mindkét gárda nyeretlen, szóval vélhetően mindkét együttes a győzelemre megy rá. Őszinte focit láthatunk majd, az MLS-re amúgy is jellemző, hogy nem feltétlenül babusgatják a labdát a középpályán fölöslegesen a srácok.

Tavaly 3-1-re nyerte a két együttes találkozóját az Orlando, a Kansas gólját az azóta már eligazoló Németh lőtte. Reméljük, hogy négynél alább most sem adják a csapatok! (Egyébként az Orlandóban Kaka mellett láthatjuk a Fradiból ismert Mateost, de az olasz Nocerinót és Julio Baptistát sem kell senkinek bemutatni. Akiknek mégis, azoknak írjuk, hogy Kaká és Baptista fénykorában a Real Madridban rúgta a bőrt, előbbi ugye Aranylabdás, utóbbi a Real előtt a Sevillában 20 gólos szezonokat futott...)

Címkék: sportfogadás, tipp,