Sportfogadás tippek: Csehország - Magyarország

2017-06-17
A cseh és a magyar válogatott is vereséggel kezdett a 2017-es női kosárlabda-Eb-n. Amelyik együttes ma is veszít, lényegében búcsút mondhat a továbbjutásnak.

Csehország - Magyarország

Online sportfogadás tipp: 131 pont alatt

Bet365 odds: 1.83

Tippmix odds: -

Kezdés: szombat, 18:00

 

A csehek házigazdaként nem kápráztatták el a szurkolókat. Az Ukrajna elleni meccset nagyon csúnyán elveszítették 59-47 arányban. Ukrajna végig kézben tartotta a meccset, a cseheknek esélyük sem volt. A büntetőket 50%-kal dobták, de még ez is elmenne, ha nincs a brutálisan gyalázatos triplázás. A csehek 21 triplából egyet tettek a helyére, az 4.8%-os triplázás mindent elmond a dobóformáról.

Na, mi sem csillogtunk a spanyolok ellen. Xargayék láthatóan nem vettek komolyan minket, csak annyit adtak ki magukból, ami a győzelemhez kellett. Csapat szinten a spanyol csapat semmit sem mutatott abból, amit valójában tud. Mi pedig küzdöttünk, mint malac a jégen, és ebből egy tisztes zakó jött ki.

A spanyoloktól 62 pontot kaptunk, amit mindenki aláírt volna a meccs előtt, de a 48 dobott ponttal nem nagyon lehet meccset nyerni ezen a szinten, pláne nem Spanyolország ellen.

Pénteken a csehek meccsén 106 pont született, a mi meccsünkön 110. Ezzel szemben a bet365 most 131-es határt szabott, ami elég fura a tegnapi bambáskodást látván. Tegnap sem a cseh, sem a magyar csapat nem ment 50 pont fölé, viszont a védekezés itt is és ott is elfogadható volt. Nagy lesz a tét, nem is itt ponteső, ez szinte biztos.

Címkék: sportfogadás, tipp,