Sportfogadás tippek: Oroszország - Németország

2017-07-24
A hollandiai női foci-Eb-n a harmadik csoportkörnél tartanak a csapatok. Ami a B-jelű négyest illeti, kedden Németország majd Oroszországgal játszik. Könnyen lehet, hogy szó szerint.

Oroszország - Németország

Online sportfogadás tipp:  Németország góljainak száma 3 vagy több

TippmixPro odds:  1.50

Kezdés:  kedd, 20:45

 

Hétfőn Hollandia vélhetően megőrzi vezető helyét az A csoportban, és akkor a németek kedden küzdhetnek az oroszok ellen, hogy minél több góllal nyerjenek, és a csoport első helyén végezzenek. Bár Németország a torna favoritja, azért a házigazda Hollandia ellen aligha játszanak szívesen már a legjobb nyolc között.

Ami a német és orosz együtteseket illeti, a két válogatott egymás elleni párharca elég egyoldalú. Amikor találkoznak, akkor a németek nyernek. Csak az eredmény meg az arány más, de az oroszok teljes mértékben esélytelenek. Itt a 2017-es Eb-n azért Olaszországot meglepetésre elverték az orosz lányok, de a svédek ellen simán 2-0-ra kaptak ki, és vélhetően a német csajok ellen sem fogják megúszni a zakót. Ráadásul az a zakó méretes lesz, mert ha a csoport másik meccsét a svédek nyerik Olaszország ellen (ez szinte biztos), akkor a svéd és a német csapat között a gólkülönbség rangsorol.

A két együttes utolsó 8 találkozója közül mindössze egy olyan volt, ahol a német válogatott nem lőtt legalább három gólt. Most viszont számít majd a rúgott (és kapott) gólok száma, szóval Marozsán Dszeniék vélhetően nem fogják kímélni ellenfelüket. Ráadásul a mindenkori férfi és női német válogatott is úgy szokta a formát időzíteni, hogy a torna előrehaladtával a csapatok egyre élesebbek.

Marozsánék itt a hollandiai Eb-n is kezdtek egy döntetlennel, aztán jött az olaszok ellen szűk siker, most pedig vélhetően már egy magabiztos, több gólos győzelem az, amire készülnek. Oroszország kellemes ellenfél, nem fog gondot okozni Németországnak a több-gólos győzelem kiharcolása.

Viszont mindenképp várjunk ezzel a tippel, ha netán hétfőn Hollandia lecsúszik a második helyre, akkor nem biztos, hogy a németek majd szétszaggatják magukat. Bár akkor sem rossz tipp ez, mert itt elméletben még Oroszország is továbbléphet. Na, az mondjuk nem kis csoda lenne.

Címkék: sportfogadás, tipp,