Sportfogadás tippek: Alavés - Real Madrid

2017-09-23
Nincs könnyű helyzetben a Real Madrid, és nincs könnyű helyzetben Zidane sem. A Blancók nyerhető meccseket szórakoznak el, miközben a Barca nem akar botlani.

Alavés - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: Real Madrid góljai 2.5 felett

Unibet odds: 1.61

Kezdés: szombat, 16:15

 

Az Alavés együttese elég nagy bajban van. Öt forduló után nem szerzett pontot, és nem lőtt gólt. A baj pedig azért sem kicsi, mert szombaton a Real Madridot látja vendégül, és bár nincs jó formában a Real sem, azért a Blancók picikét más szintet képviselnek.

Legutóbb vasárnap a Sport TV adta az Alavés-Villarreal találkozót, aminek 0-3 lett a vége. Munirék ott totálisan esélytelenek voltak, nagyon szétesett csapat képét festette az északi együttes. Egy normális labdakihozatala nem volt, 2-3 passz után mindig jött a hiba. Bakambuék lőttek három gólt, és nyertek 3-0-ra, de még több is lehetett volna közte, ha nem szórakozik a Villarreal.

Az Alavéstől semmit sem látunk abból, amit tavaly helyeként mutatott. A két ex-Barca spílerrel, Munirral és Bojannak nem is lehet bennmaradni, de hozzájuk a labda is ritkán jut el. Az Alavésnél nem arról van szó, mint pl. a Madridnál, hogy van helyzet bőven, csak nem sikerül gólra váltani. A Betis ellen is volt több ziccere a Madridnak, de Adán mindent fogott. Az Alavésnek nincsenek helyzetei, gyakorlatilag felépített akció sem. Nincs védelem, nincs középpálya.

Múlt hétvégén a Villarreal lőtt hármat, de kimaradt ziccerekből is volt pár. Most a Real Madrid számára lehet egy jó felhozó ellenfél az Alavés. Ronaldóék botladoznak, de épp ezért fogják nagyon komolyan venni ezt a mérkőzést, és az is biztos, hogy már csak a nagy számok törvénye alapján is, itt bizony gólokat fog lőni a Fehér Balett. Egyébként simán benne van, hogy a Real Madridnak most jön egy olyan meccs, ahol minden helyzetből gólt szerez. Idén nagyon nem volt a Blancókkal Fortuna, de ez előbb-utóbb változni fog.

A mi tippünk, hogy Ronaldo biztosan vállal egy-két gólt, valószínűleg most már Bale is villan, fejelhet egyet Ramos is, mert vélhetően 8-10 vendég szöglet, és legalább ennyi veszélyes szabadrúgás biztosan összejön vendég oldalon. A középpályások is lőhetnek egyet távolról, és akkor Asensio, Mayoral, Lucas vagy Isco is bármikor villanhat.

Címkék: sportfogadás, tipp,