Sportfogadás tippek: USA - Costa Rica

2016-06-07
Az első csoportkör lezajlott a Copán, kedd hajnalban már a második jön. A házigazda USA kikapott Kolumbiától, Costa Rica pedig döntetlent játszott Paraguay ellen, így a győzelem mindkét oldalon létkérdés az USA - Costa-Rica találkozón

USA - Costa Rica

Tipp: Büntetőlapok száma 3.5 felett

Odds: 1.58

Iroda: unibet

Kezdés: szerda, 02:00

 

Az unibet meglepően alacsonyra szabta a határt, ami a büntetőlapok számát illeti. Pedig ez nem lesz 'puha' meccs, USA és Costa Rica is szeretne nyerni, azt meg langyos játékkal nem nagyon lehet. Costa Rica amúgy sem olyan csapat, aki egy kis keménykedésért a szomszédba megy.

Roddy Zambrano, ecuadori spori vezeti majd a meccset, azt pedig nehéz elképelni, hogy bármelyik dél-amerikai játékvezető takarékoskodna a lapokkal. Amikor figyelgetjük például a flashscore-on a latin-amerikai meccseket, hát majdnem több piros lapot látunk, mint gólt...

Ez nem lesz barátságos meccs, eleve nagy a tét, másrészt elég jól ismerik egymást, hisz a CONCACAF zónában rendre összefutnak. Costa Rica a legutóbbi vb-n is bizonyította, hogy nem lehet kézlegyintéssel elintézni, komolyan kell venni Bolanosékat.

Eb-visszaszámlálás

Nem tudni, miért szabta ennyire alacsonyra a lapok számát az unibet, de megtette. Az első csoportkörben a Costa Rica - Paraguay meccsen öt sárga született, már az első percben villantani kellett a lapot! Ez sem lesz feszültségektől mentes találkozó, sőt épp ellenkezőleg, így a tippünk elég egyértelmű:

Minimum 4 büntetőlap lesz az USA - Costa Rica meccsen. (A két együttes legutóbbi tétmérkőzésén hat sárga lap került kiosztásra.)

Címkék: sportfogadás, tipp,