Sportfogadás tippek: Nice - Napoli

2017-08-22
A Nice 2-0 arányban kikapott Nápolyban. Mertens és Jorghinho talált be, és ha ez nem lett volna elég, Koziellót és Pleát még ki is állította a spori, így ők a visszavágót kénytelenek kihagyni.

Nice - Napoli

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

TippmixPro odds: 1.60

Kezdés: kedd, 20:45

 

A BL play off szakaszának odavágóján a Napoli 2-0-ra legyőzte a francia Nice együttesét. Nagyot lépett a főtábla felé vezető úton.

Várható kezdőcsapatok:
Nice:
Cardinale-Jallett-Dante-Marchand-Sarr-Serri-Walter-Lees Mellou-Sneijder-Saint Maximin-Balotelli
Napoli: Reina-Hysaj-Chiriches-Koulibaly-Goulam-Allan-Jorginho-Hamsik-Callejón-Mertens-Insigne

Amit azonnal látni, hogy a térdsérülésből felépülő Balotelli a visszavágón valószínűleg már pályára lép, és Sneijder is ott lesz a kezdőben. Ők ugorhatnak be a kiállított Plea és Koziello helyére, mindenképp minőségi cserének tűnnek. Amúgy könnyen lehet, hogy ha Koziellóékat nem állítják ki, akkor is kimaradnak a keddi kezdőből.

Favre csapata a Nice 0-2-ről várja a visszavágót, idegenben lőtt gól nélkül kezdi a párharc 'második felvonását'. A továbbjutásra nem sok esély maradt, de pont ettől lehet ez egy remek meccs. Nyomás nincs a Nice csapatán, és a két-gólos hátrány nem olyasmi, amit ne lehetne ledolgozni otthon. A francia Nice együttese fel fogja vállalni a nyílt focit, aztán lesz, ami lesz alapon megpróbálja kiharcolni a továbbjutást. Óriási sansz ez még így is a Nice előtt, ez a klub nem minden nap játszik BL-meccset. Mindent meg fognak tenni a hazaiak, viszont a Napolinak ez akár kapóra is jöhet. Hamsik, Insigne, Mertens és Cellejón veszélyes kontrákat vezethet. Balotellivel és Sneijderrel a Nice is veszélyesebb lehet, mint az odavágón volt, szóval jó esély van rá, hogy ebből egy élvezetes meccs alakul ki, ahol mindekét együttes többször is betalálhat.

Tipp: 1-3

Címkék: sportfogadás, tipp,