Sportfogadás tippek: Celta Vigo - Sevilla

2016-02-11
A spanyol Copa del Rey idei fináléjának egyik résztvevője a címvédő FC Barcelona lesz. Ma kiderül, hogy a Celta vagy a Sevilla csapatai közül melyik lesz a katalán együttes ellenfele. Utóbbi négy-gólos előnnyel várja a csütörtöki visszavágót!

Celta Vigo - Sevilla

Tipp: 3.5 gól alatt

Odds: 1.45

Iroda: sportingbet

Kezdés: csütörtök, 20:30

 

Szerdán a Barca 1-1-es döntetlent játszott a Copa del Rey másik elődöntőjének visszavágóján a Valencia ellen, így 8-1-es összesítéssel jutott tovább. Ott formalitás volt a visszavágó, és simán benne van, hogy a Celta-Sevilla meccsen is az lesz.

Az odavágót az RSP-ben a Sevilla nyerte, méghozzá igen komoly arányban 4-0-ra. A Celta tehát gólt sem szerzett idegenben, így nagyjából 1-2% esélye maradt a továbbjutásra. Tudjuk jól, hogy idegenben kevésbé acélos a Sevilla, de azért ennek a 4-0-nak ki kell tartani.

A Celta amúgy sincs nagy formában, utolsó 5 bajnokijából csak egyet tudott megnyerni, azt is az utolsó Levante ellen... Hétvégén a bajnokit is a Sevilla ellen játszotta a vigói együttes, 1-1 lett a vége. Most itt a kupameccsen picit felforgatott csapatokkal is valami hasonló eredmény várható. A vendégek őrzik majd az eredményt, Orellanáék pedig hiába erőlködnek majd, inkább szenvedés lesz a vége, mintsem a hátrány lefaragása.

Itt vélhetően mindkét csapat tisztában van azzal, hogy a párharc eldőlt. Erőlködhet a Celta, de annak csak annyi eredménye lenne, hogy q hétvégi Barca elleni bajnokira kevesebb energia maradna. A mi tippünk, hogy nem lesz gólzáporos a visszavágó. Egyébként sem jellemző a góleső a két együttes egymás elleni találkozóira. Kettejük utolsó hét egymás elleni tétmeccsét vizsgálva megállapítható, hogy csak ez a 4-0 volt olyan, ahol 3.5-nél több gól született. A másik hat meccsen összesen 10 gól esett, meccsenként 1.66 átlagban. Egy-két gól most is összejöhet, de nem valószínű, hogy a visszavágó is gólzáporos lesz, amúgy is rövid időn belül harmadjára találkozik a két csapat, egyre jobban megismerik egymást, egyre nehezebb újat mutatni a másiknak.

Címkék: sportfogadás, tipp,