Sportfogadás tippek: Sevilla - Getafe

2018-01-28
A Sevilla és a Getafe párharcai ritkán hozzák a vendég-együttes győzelmét. Valószínűleg vasárnap sem a madridiak örülnek majd.

Sevilla - Getafe

Online sportfogadás tipp: Sevilla győzelem

Bwin odds: 1.53

Kezdés: vasárnap 18:15

 

A Sevilla legutóbb még épp időben tudott javítani három bajnoki zakót követően. Az Espanyolt megverni idegenben nem egyszerű, az andalúzoknak viszont sikerült. Ezzel elállították a vérzést, és továbbra is tapadnak az élmezőnyre. A Sevilla egyébként egyszer kapott ki otthon ebben az idényben, a szurkolók számára pont a legfontosabb találkozón, a Betis ellenin. A derbi elvesztése miatt kompenzálni kell a szurkolókat, szóval a Getafe nem számíthat szívélyes vendéglátásra.

Egyébként sem az a madridi csapat sajátja, hogy nagyon erős lenne idegenben. A Getafe otthon acélos, de az idegenbeli 1-4-4-es mérlegre nem lehet büszke. A madridi együttes utolsó három idegenbeli találkozóját úgy veszített el, hogy gólt sem lőtt.

Ami a két együttes, a Sevilla és a Getafe párharcát illeti, az épp vendégségben lévő együttes nem nagyon szokott 3 pontnak örülni. A két csapat utolsó 12 bajnokiját vizsgálva egy alkalom volt, amikor a vendégek pontot szereztek, épp legutóbb a Sevilla tudta végrehajtani a 'bravúrt'. Egyébként ezen a 12 meccsen 9 hazai-siker mellett 2 remi és egy vendég-győzelem született.

A két együttes utolsó három bajnokija az RSP-ben így nézett ki:

  • 2014.01.05. Sevilla-Getafe 3-0
  • 2014.09.14. Sevilla-Getafe 2-0
  • 2015.10.24. Sevilla-Getafe 5-0

Azért azt látni ezekből az eredményekből, hogy mi várható ma. Az andalúzok az elveszített városi derbi után apait-anyait beleadnak majd, és győznek. A Getafe stabil középcsapat, nem fog kardjába dőlni, ha az egyik legnehezebb pályán nem szerez pontot.

Tipp: 3-0 vagy 3-1

Címkék: sportfogadás, tipp,