Sportfogadás tippek: QPR - Arsenal

2015-03-04
Az Arsenal csapata óriási pofont kapott a Monaco elleni BL-meccsen. Cazorláék otthon kaptak ki 3-1-re, ám a következő bajnokin az Everton elleni nyerni tudtak, így picit enyhült a fájdalom. A PL-ben amúgy is fut a szekér, az Ágyúsok a QPR-hoz is nyerni mennek.

QPR - Arsenal

Tipp: Arsenal góljai 1.5 felett

Odds: 1.50

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:45

A Queens Park Rangers együttese jelenleg a 18. helyen áll, tehát ha most érne véget a szezon, akkor búcsúzna az élvonaltól. Nincs jó formában a csapat, ráadásul ma Barton eltiltás, Isla, Fer, Dunne, Faurlin, és Onouha sérülés miatt nem léphet pályára.

Az Arsenal a QPR-al ellentétben jó formának örvend a hazai pontvadászatot tekintve. Wenger legénysége a 3. helyen áll a bajnokságban, és ezt a 3. helyet szeretné is megtartani. Jó esélye van a vendég együttesnek a győzelemre, hisz a QPR-ból igazi kulcsjátékosok estek ki. Barton, Isla és Fer játéka is kulcsfontosságú a középpályán, Dunne és Onouha pedig a védelemből hiányzik majd.

Az Arsenal csapatában is vannak sérültek, de sokkal bővebb és mélyebb az a keret, mellyel Wenger dolgozhat. Kell is a győzelem a vendégeknek, hogy megmaradjon a harmadik hely, hisz a Man. United és a többi üldöző is elég jó formában van.

Várható kezdőcsapatok:

QPR:Green-Suk-Caulker-Ferdinand-Furlong-M. Phlips-Krnacjar-Henry-Traore-Zamora-Austin

Arsenal:Ospina-Bellerin-G. Paulista-Koscielny-Gibbs-Cazorla-Coquelin-Oxlade Chamberlain-Welbeck-Rosicky-Giroud

Bajban lehet a QPR, mert elöl még meg is van a csapat, de a játék nagyobbik részében a QPR védekezni fog, és bizony probléma lehet Bartonék hiánya. Ráadásul az Arsenalban olyan spílerek ülhetnek le a padra, mint Alexis Sanchez vagy Özil, és igazából az sem lenne meglepő, ha ők kezdenének, és mondjuk Rosicky vagy Welbeck ülne le a padra.

Sokkal erősebb csapat az Arsenal alapesetben is, de így, hogy a QPR-ban kulcsjátékosok nem léphetnek pályára, jó esélyt látunk rá, hogy az Arsenal kinyitja a gólcsapot.

Tipp: 1-3 vagy 1-4

Címkék: sportfogadás, tipp,