Sportfogadás tippek: CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

2015-01-22
Január 25-én rendezik a KHL All Star gáláját Sochiban. Reméljük, hogy a két csapat amolyan előrehozott All Star gálát prezentál. A tény, hogy a play off miatt egyik csapatnak sincs már izgulni valója.

CSZKA Moszkva - SKA Szentpétervár

Tipp: 4.5 gól felett

Odds: 1.56

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

A január 25-én rendezendő All Star gála előtt már nincs meccse a két együttesnek ezen kívül. A CSZKA vélhetően nyeri az alapszakaszt, jelenleg hat ponttal vezetnek a SKA előtt, és egy meccsel kevesebbet játszottak. Nyugodtan lehet játszani, de nyugodtan játszhatnak Martenssonék is. Az tuti, hogy a vendégek sem izgulják túl a dolgokat, legutóbb például képesek voltak 0-0-ás döntetlent játszani a Novgoroddal. Azért a 0-0-ás hatvan perc a jégkorongban olyan, mint a fehér holló, pláne a SKA meccsein. Tudni illik a Szentpétervár ütötte a legtöbb gólt a ligában, szám szerint 181-et 48 meccs alatt. Átlagban 3.77 gólt ütnek Kovalchukék, de nem sokkal marad el mögöttük a liga második legeredményesebb csapata, a CSZKA Moszkva sem. Radulov és társai 163 gólt szorgoskodtak össze.

Nagyon úgy tűnt, hogy az előző meccsét mindkét együttes próbálta elmismásolni, rápihenni picit erre a presztízs-szagú találkozóra. Tény, hogy ennek a mai összecsapásnak sincs hatalmas tétje, de ezért ezt a meccset mindkét együttes meg akarja nyerni. Ha a SKA nyerni tudna, akkor még halovány esélye maradna az alapszakasz elsőségre. Ha a Moszkva nyer, akkor viszont minden kérdés le lenne zárva.

Idén háromszor találkozott a két együttes, a három meccsen 19 gól született, azaz átlagban 6.33. Reméljük, hogy a srácok kicsit már All Star hangulatban lépnek jégre, és akkor biztosan potyognak majd a gólok!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,