Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Getafe

2018-02-11
A Getafe az elmúlt két idényben nem úszta meg a kiadós zakót a Camp Nouban. Messiék vélhetően most sem kegyelmeznek madridi ellenfelüknek.

FC Barcelona - Getafe

Online sportfogadás tipp: Barcelona góljai 2.5 felett

Bwin odds: 1.50

Kezdés: vasárnap, 16:15

 

A Barcelona túljutott a Valencián, így majd a Király Kupa fináléjában a Sevilla ellen meccsel. A Chelsea elleni BL párharcot még nem a jövő kezdi a Barca, így azért nem kell totálisan felforgatni a csapatát Valverdének. Messi és Suarez is kezdhet, a középpályások között is van kiből válogatni, egyedül a belső védők fogyatkoztak meg, hisz Umtiti mellett a lényegében mindig sérült Vermaelen sincs bevethető állapotban. A belga talán éves átlagban 3-5 meccsre jó, ha játszik egy-két meccset, tuti lesérül. Sok helyen Yerry Mina neve olvasható a várható kezdőben, mint Pique társa középen, majd meglátjuk, Valverde mit dönt, jósolni fölösleges.

Pique társa a védelem közepén tehát kérdőjeles, még az is lehet, hogy Valverde bár a 4-4-2-es felállás híve, három védőt tesz pályára, és öt középpályást. Ez sem lenne ördögtől való gondolat, hisz a Getafe ma egy pontért megy a Camp Nouba, és az is tuti, hogy egy ékkel játszik majd.

A 6-0 6-0 egy nagyon sima két-szettes tenisz meccs eredménye is lehetne, de nem az. Ez a két 6-0 a két utolsó Barca-Getafe mérkőzés eredménye, amit a Camp Nouban játszottak le. Finoman szólva sem a Getaféről szóltak a meccsek, és ez valószínűleg most sem fog változni. Otthon még csak-csak megharapdálják a Barcát, de idegenben már sokkal ritkábban.

A katalánok tudják, hogy ezt a mérkőzést koncentráltan kell lejátszani, nem lehet elszórakozni. Valverde is tudja, hogy Messit most nem lehet pihentetni, szóval nem valószínű, hogy elszórakozza a találkozót a Blaugrana. A Barcelona utolsó nyolca hazai Getafe elleni találkozóján minimum három gól esett, és a Messiék utolsó 22 hazai bajnokijukon mindig eljutottak legalább kettőig. Azt is tudjuk, hogy a top ligákban messze a Barcának van a legtöbb kapufája, szóval látszik, hogy Valverde nagyon összerakta ezt a csapatot, és igazából Neymar senkinek sem hiányzik. Lehet, hogy színesebb volt vele a csapat, de nélküle stabilabb, és eddig az eredménnyel sincs probléma.

A tippünk, hogy a katalánok minimum három gólt lőnek. Lehet, hogy már az első félidőben, de lehet, hogy csak a másodikban nyílik ki a gólzsák. A Barca ugyanis gyakran csak a 2. játékrészben teszi földdel egyenlővé ellenfelét, akkor sem kell izgulni, ha netán picit lassan indul majd be a katalán henger.

Címkék: sportfogadás, tipp,