Sportfogadás tippek: Chicago Fire - Colombus Crew

2016-03-19
Az amerikai MLS-ben két forduló után a tavalyi döntős Colombusnak még nincs pontja. A Chicagónak is csak egy, szóval joggal bízhatunk benne, hogy mindkét fél győzelemre játszik majd, így mi is csak jól járhatunk!

Chicago Fire - Colombus Crew

Tipp: mindkét csapat lő gólt

Odds: 1.50

Iroda: unibet

Kezdés: szombat, 22:00

 

A Keleti konferenciából (is) 6 együttes jut a play off-ba. Egyelőre sem a Fire, sem a Crew nem áll play off helyen, mondjuk nem is két forduló után kell ott lenni, hanem az alapszakasz végén. Tavaly pl. a Portland is épphogy becsúszott a rájátszásba, aztán bajnoki címet nyert.

A Chicago és a Colombus együtteseinek azért nem szabad nagyon beragadni a rajtnál, mert utána nagyon nehéz visszakapaszkodni. Ami a jelenlegi szezon startját illeti, a Chicago egy 4-3-as vereséggel kezdet, nagyon élvezetes meccset játszott a csapat a NY City-vel, de alulmaradt. Kegyetlenül sok helyzet, tényleg olyan sok kísérlet volt, ami 4-5 meccsre elég. Született is hét gól, de legalább még ennyi születhetett volna, és ezt minden túlzás nélkül állíthatjuk.

A Colombus szintén vereséggel kezdett, a bajnoki döntő ismétlését is elbukta a Portland ellen 2-1-re. Aztán a 2. körben a Philadelphia ellen is 2-1-es zakó lett a vége, így pontja a csapatnak egyelőre nincs. A Chicago legalább a 2. fordulóban már pontot szerzett -1-1 az Orlando ellen-, így már ezzel az egy egységgel is a 7. helyre jók.

A két együttes stílusa nagyban hasonlít, mindkét együttesnek van egy-egy gyors támadója. A Fire-nek a ghánai Accam, aki eddig két gólt szerzett két meccsen, a Crewnak pedig Kamara a gólfelelőse, ő is betalált már az idei szezonban. Cedrick Mabwati is jó igazolásnak tűnik, a Betisből ismerhetjük talán legjobban, ő a Primérában is gyors, labdaügyes játékosnak számított, üde színfoltja lesz az MLS-nek. Egyébként is nagyon élnek ebben a ligában ezek a kis apró gyors srácok, elég csak az említett Accamot említeni.

Egyébként a Chicago meccsein tényleg jó tippnek tűnik a mindkét csapat lő gólt opció, tavaly a liga legtöbb gólját kapta, és eddig nagyon úgy néz ki, idén sem zár sokkal jobban az a hátsó alakzat, hisz mindkét találkozón kapott gólt, a NY City ellen egyenesen négyet! A Crew is mindkét meccsen beszedett egy-egy duplát, egy egy dugó mindkét csapat játékában van, az MLS-ra amúgy is jellemző az őszinte foci, és ez a két együttes valószínűleg a kelleténél még többet is kockáztatnak majd, mint optimális lenne, de ezzel mi csak jól járunk!

Címkék: sportfogadás, tipp,