Sportfogadás tippek: Oroszország U20 női - Hollandia U20 női

2017-07-10
A 2017-es u20-as női kosár-Eb-n a csoportkörök hétfőn véget érnek. Oroszország eddig két győzelemmel áll, de a csoport megnyeréséhez még e kell győzni Hollandiát.

Oroszország U20 - Hollandia U20

Online sportfogadás tipp: 133.5 pont felett

Bet365 odds: 1.85

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 19:30

 

Az orosz lányok eddig két meccsből kettőt nyertek. A szerbek ellen egy végig kiélezett mérkőzésen 75-72 arányban győztek Shabanováék, aztán vasárnap a törökök ellen jött egy kímélő 40 perc, ahol 30 ponttal sikerült nyerni 81-51 arányban. Elizaveta Shabanova, az oroszok 196 cm-es centere mindkét eddigi fellépésen az oroszok legeredményesebb játékosa volt, lepattanók terén is rá épül a csapat.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

A hollandok fejlődnek kosárlabdában is. Kézilabdában már a világ legjobbjai között találjuk Hollandiát női szinten, vízilabdában szintén. Pár nap múlva női foci Eb-t rendeznek, és gyeplabdában is a legjobbak között vannak. Nos pár év, és kosárlabdában is komolyan kell majd számolni Hollandiával.

Szerbia ellen 75-72-re kapta ki, ami csak azért fura, mert Oroszország pont ugyanilyen eredmény mellett verte Szerbiát. Viszont Westerikék végig partiban voltak, ugyanakkor a védekezés csak a két középső negyedben működött. Törökország ellen 74-68 arányban győztek, a második félidőben már egyértelmű volt, hogy a narancs mezesek a jobbak. Viszont ettől a nem túl ponterős török csapattól is kaptak majdnem 70 pontot, ami sok.

Viszont Ndiba a törökök ellen hatalmasat játszott, 23 pont, 14 pattanó, 5 gólpassz és 5 labdalopás. Brutálisan jó teljesítmény, nincsenek rá szavak. A szerbek ellen sem játszott rosszul, de ott Bogicevic elhomályosított mindenkit.

Az orosz együtes picivel idősebb, és bizony magasabb is. Ez számíthat, de nem is győztesre fogadunk. Inkább a pontokra, hisz a holland csajok sem játszanak lassan, az oroszok meg mindig is kiforrott kosárlabdát játszottak. Az oroszok átlagban itt két meccsen 78-at dobtak, a hollandok is mindkét meccsükön 70 dobott pont fölé jutottak. Egyébként a pattanózással tuti most is lesz baja Hollandiának, hisz a pattanózást a szerbek ellen is elveszítették. Szerbia 57 pattanót szedett le, míg a hollandok 'csak' 44-et. Ezek nem picike számok, ebből is látszik, hogy nagyon magas frekvencián játszottak ott a csapatok, ennyi pattanó mellett azért bőven 140 pont fölött termeltek.

Egyébként a holland és az orosz csapat -persze más összetételben- az előző Eb-n is találkozott a legjobb 16 között, ott 81-70-re nyert Oroszország. Az sem volt pontszegény meccs, ráadásul ott még a tét is komolyabb volt.

Címkék: sportfogadás, tipp,