Sportfogadás tippek: Real Madrid - PSG

2018-02-14
Kedden potyogtak a gólok a BL-ben, de a szerdai Real Madrid-PSG és Porto-Liverpool találkozók sem ígérkeznek gólszegénynek.

Real Madrid - PSG

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 felett

Bwin odds: 1.44

Kezdés: szerda, 20:45

 

Ez az a párharc, melyet mindenki vár. Vagy azért, mert szurkol valamelyik csapatnak, esetleg valamelyik ellen, vagy csak azért, mert szereti a focit.

A francia League 1-ben a PSG magabiztosan vezet, és nagyjából kizárt, hogy ne legyen bajnok. A hétvégi Toulouse elleni bajnokin ezért nagyon kevés energiát égetett a csapat, de azért 1-0-ra nyert, biztos, ami biztos. A Real Madrid is hozta hétvégi bajnokiját, de Zidane a lehető legerősebb kezdőt pattintotta össze. A Sociedad elleni bajnokit 5-2-re nyerte a Madrid, és szüksége is volt a három pontra, meg arra, hogy a srácok önbizalma helyén legyen.

A tippünk, hogy a Real Madrid - PSG meccsen minimum 3 gól születik. Ronaldóék a Bernabeuban az utolsó két találkozón öt és hét gólt hoztak össze, az pedig nem kevés. Viszont a védelem képtelen hiba nélkül működni, illetve a csapat-védekezésbe rendre hiba csúszik. Az más kérdés, hogy ha öt és hét gólt lő egy csapat, akkor egy-két kapott dugó is belefér.

Nem fér bele viszont a BL egyenes kieséses szakaszában, de azt nehéz elképzelni, hogy majd pont a PSG ne mattolja párszor Navast, amikor sikerült a pocsék formában lévő Sociedadnak, a kiesés ellen küzdő Depornak, a Leganésnek és még lehetne sorolni...

Neymarék a csoportkörben 25 gólt hoztak össze, és aki nézte a meccseket meg az összefoglalókat, az tudja, hogy az a 25 nyugodtan lehetett volna 35 is. Csak az Anderlecht elleni két találkozón minimum 10 igazi ziccer maradt kihasználatlan.

A Madridból Carvajal eltiltott, így valószínűleg a jokerként használt Nacho ugrik be, aki majd egy ismerőssel, Neymárral néz farkasszemet. A brazil zseni mellett ott lesz valószínűleg Mbappé és Cavani, bár egyik spíler sincs 100%-os állapotban, ezt a találkozót nem fogják kihagyni. Ami a hazai csapatot illeti, Bale és Casemiro tuti kezdő, ők a hétvégén padoztak. Elöl természetesen ott lesz Benzema és Ronaldo, középen Kroos és Modric. A német mostanában a gólpasszok mellet gólokkal véteti észre magát, könnyen lehet, hogy este is elsül a lába.

Ami még érdekes lesz, az Marcelo és Alves találkozója, mert bár mindketten védők, azért a valóságban gyakran a csatársor előtt játszanak, szóval nem egyszer és nem kétszer találkoznak majd. Mindkét védőre jellemző, hogy vonaltól-vonalig játszik, márpedig ha egyikük támadásban elöl ragad, mögötte máris terület nyílik. Ami pedig még üdvözítő a tipp szempontjából, hogy mindkét oldalon olyan védők játszanak, akik nem kevés alkalommal szereztek gólt fejesből. Silva, Varane és főleg Ramos fejjátéka kiváló, szóval komoly meglepetés lenne, ha ezen a találkozón nem potyognának a gólok. Egyik csapatra sem az jellemző, hogy óvatoskodnának, nyílt meccs lesz és sok gól.

Címkék: sportfogadás, tipp,