Sportfogadás tippek: FC Barcelona - Valencia CF

2018-02-01
A spanyol Király Kupa elődöntőjének egyik ágán a Barca és a Valencia küzd a továbbjutásért. Az előző kiírásban a katalán csapat az odavágón 7-0-ra verte a Túria-parti együttest, Parejóék aligha akarnak maguknak hasonló 'élményt' csütörtök este.

FC Barcelona - Valencia CF

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bwin odds: 1.62

Kezdés: csütörtök, 21:30

 

Ami biztos, ezt a meccset, illetve ezt a párharcot mindkét együttes meg szeretné nyerni. A Real Madrid és az Atletico már kiesett, a másik ágon egy Leganés-Sevilla párharcot rendeznek, ahonnan bármelyik csapat megy tovább, azért nem lesz verhetetlen.

A két együttes az említett 7-0-ás találkozó után még ötször találkozott, mind az öt alkalommal szerzett legalább egy gólt mindkét együttes. Sőt 2016 áprilisában a Valencia nyerni is tudott a Camp Nouban, szóval nem egy lefutott párharc ez.

A tippünk az, hogy mindkét együttes betalál csütörtök este. A Blaugrana gólját nem nagyon kell indokolni. Messiék hazai pályán az egész párharcot le szeretnék zárni, nem egy, nem két gólt szeretnének lőni, hanem minél többet. Persze a katalánok is ügyelnek majd a védekezésre, ami azért sebezhető. A Barca alapvetően kevés gólt kap, de ezt leginkább ter Stegennek köszönheti, akinek szinte minden találkozón van 2-3 komolyabb bravúrja. A kupában Cilessen véd, közel sem biztos, hogy ő is képes lesz majd útját állni a labdának, amit mondjuk Parejo kapura küld.

A Valencia sem arról híres mostanság, hogy kapott gólokkal hozza le a meccseit. Az utolsó 8 tétmeccséből csak egyet hozott le nullára a VCF. Szóval nem meglepő, hogy két alapvetően kreatív együttes találkozóján a gólokra voksolunk.

Marcelino Valenciájában ezen a meccsen nem játszik Guedes, Garay, Kondogbia és Murillo. A lőtt gólok szempontjából Guedes azért ott lehetett volna, de azért őt lehet pótolni. Viszont az nekünk jó hír, hogy Garay és Kondogbia sem lesz, mert így Messiéknek azért vélhetően könnyebb dolguk lesz. Az pedig jó kérdés, hogy a Barcánál Valverde milyen kezdőt állít össze. Azért azt láttuk, hogy például a Leganés ellen Coutinho nagyon idegenül mozgott még, Digne sem érezte a focit, szóval simán lehet, hogy nekik ismét bizalmat szavaz, de ez is elképzelhető, hogy a legerősebb Barca lép pályára, és a katalánok tényleg le szeretnék zárni ezt a párharcot már csütörtökön.

Címkék: sportfogadás, tipp,