Sportfogadás tippek: Levante - Leganés

2017-12-18
A spanyolok szétszórják a hét napjain a 17 forduló meccseit, kedden például a Leganés a Levantéhez látogat.

Levante - Leganés

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.52

Kezdés: kedd, 21:30

 

A Leganés meccsét az előző körből el kellett halasztani, mert a Real Madrid a Klub vb-n volt érdekelt. Így fordulhatott elő, hogy a vendég-együttes december 9-én volt pályán utoljára, míg a Levante a Sevilla ellen 15-én még bajnokit játszott.

Ha így nézzük, a Leganés fittebb együttes, de mégis a Levante lesz otthon, ami talán kompenzálja a hazai játékosokat valamelyest. Ráadásul a Levante nehezen kívánhatna kellemesebb ellenfelet, hisz a Leganés idegenben kevésbé acélos.

A Leganés utolsó 4 idegenbeli meccsén 1 gólra volt képes, de akkor is kikapott. A Valencia, a Celta és a Depor ellen viszont nem tudott idegenben gólt szerezni. Ami pedig a hazai együttest illeti, szintén elmondható, hogy nem feltétlenül gólra játssza a focit.

A valenciai együttes utolsó 3 bajnokija közül 2 ért véget 0-0-al, ez azért jelzi, hogy ezen a bajnokin nem feltétlenül lesz 3-3 a végeredmény. Nemhogy hat gól, de hat kaput eltaláló lövés sem biztos, hogy összejön.

Mindkét oldalon vannak sérültek, ami nagyjából természetes dolog. A hazaiaknál például sérült az ex-újpesti Bardhi, aki legalább szabadrúgásból be-betalált, így viszont attól sem kell félni, hogy elsül a lába. A Leganés pedig idegenben játszik, valószínűleg a sok nullázás után egy pontnak is nagyon tudna örülni, ráadásul egy iksz esetén vélhetően a tabella felső felében töltené el a rövidke téli szünetet.

Egyébként pedig így az év végén ezeknél a csapatoknál sokkal kreatívabb együttesek is csak szenvednek, és várják a pihenőt. Fáradtak a játékosok, rombolni pedig sokkal könnyebb, mint építkezni. Valószínűleg amelyik csapat véletlenül betalál, az meg is nyeri  a meccset, de ha a Levante utóbbi meccseit nézzük, nem zárható ki az újabb 0-0 sem.

Címkék: sportfogadás, tipp,