Sportfogadás tippek: Baszk körverseny - 5. szakasz

2017-04-07
A Baszk körversenyen egy igen fontos etap következik. Eldőlhet az összetett elsőség is, ehhez viszont nagyon komolyat kell tekerni pl. Alejandro Valverdének.

Baszk körserseny - 5. szakasz

Online sportfogadás tipp: Valverde nyeri az 5. etapot

Bet365 odds: 2.75

Tippmix odds -

Fogadható: 04.07. 12:40, és 15:30 után élőben is

 

Az első négy szakasz semmiről sem döntött eddig, ami az összetett elsőséget illeti. De la Cruz az, aki a sárga trikót viseli, 3 másodperc előnye van sokakkal szemben. Ez a 3 másodperc az, ami ma el fog olvadni. Valverde, a Movistar versenyzője az összetett legnagyobb esélyese. Ez a mai etap fekszik neki, viszonylag rövid emelkedők, lejtmenetek, végül pedig egy rövid, de megfelelően meredek emelkedő, ahol valószínűleg egy jó erőben lévő Valverdét ebből a mezőnyből senki sem győz le. Persze itt van pl. Contador, de ő láthatóan nincs épp a toppon. A kerékpársportban van egy olyan mondás, hogy aki gyenge, az bukik. Nos, ez nem feltétlenül igaz, de Contador nincs a legjobb formában, tegnap két bukásba is belekeveredett. Henao, Yates és a most összetettet vezető de la Cruz is faktor lehet ma, de Valverde azért más kategóriát képvisel.

Igazi klasszis ő, és nagyon úgy néz ki, minél idősebb, annál erősebb. Nagyon bevállós lefelé, és az ilyen rövidebb, de meredek emelkedőket ő nagyon jól bírja. Sőt nemcsak jól bírja, de ez fekszik neki igazán. Holnap, azaz szombaton lesz még egy időfutam is, ahol azért akad egy két jobb versenyző, mint pl. Valverde. Ő is jó időfutam-menő, de azért tutira van itt pár srác, akivel szemben ma előnyt akar kiharcolni. Jó erőben van a Movistar kerekese, és ez az etap is olyan, mintha neki tervezték volna. 

Címkék: sportfogadás, tipp,