Sportfogadás tippek: Valencia - Real Madrid

2018-01-27
Egyszer már írtunk a héten a Valencia-Real Madrid találkozóról, ám most egy másik tipp szempontjából vizsgáljuk a találkozót.

Valencia - Real Madrid

Online sportfogadás tipp: A Real Madrid kap sárga lapot az első félidőben

Bwin odds: 1.60

Kezdés: szombat, 16:15

 

Alapvetően ez egy semleges tipp, hisz a Real Madrid nem tartozik a sokat szabálytalankodó csapatok közé. A Blancók játsszák a focit, viszont ez idén nem mindig igaz. Döcög a gépezet, a bajnoki bénázások mellett hétközben a Leganés elleni kiesés még olaj volt a tűzre.

Egymás után jönnek ki cikkek a külföldi és magyar oldalakon fals és félig igaz hírekkel, szó van itt Ronaldo távozásáról, Ronaldo gyengélkedéséről, Benzema és Kroos semmilyen teljesítményéről, Ronaldo és a csapattársak viszonyáról, és persze Zizouról meg Perezről.

A hangulat nem ideális, ez viszont tény. Szóval a Madrid olyan helyzetben van, amelyhez nem szokott hozzá. Bajnoki címre az esély max 1-2%, de talán annyi sem. A kupából is kiesett a csapat, és közeleg a PSG elleni BL-összecsapás, ahol nagyot kéne alkotni, de a forma csak nem akar javulni. Tény, hogy a Depor elleni bajnokin már láttunk ezt-azt az igazi Real Madridból, de a Depor idegenben súlytalan. Ez a szombati találkozó már jó erőfelmérő lesz, a Valencia ugyanis egy súlycsoportban van a Blancókkal.

A tippünk, hogy a Reáltól ezúttal a foci mellett mást is látunk. Kemény kis összecsapás lesz ez, és a keménység már a találkozó elejétől érezhető lesz. A Valencia akár 8 pontra is leszakítatja magáról a Madridot, és tekintve azt, hogy a Barca otthon  fogadja az Alavést, akár 22 pont is lehet a távolság a Barca és a Real Madrid között.

A Real idegenben 4 bajnoki óta nyeretlen. Nem akármi, és az sem akármi, hogy ezen a négy nyeretlen találkozón mindig volt sárga lap a Real Madrid oldalán:

  • Girona-Real Madrid (Modric a 45. percben)
  • Atletico - Real Madrid (Carvajal a 20. percben)
  • Bilbao - Real Madrid (Ramos a 14. percben)
  • Celta Vigo - Real Madrid (Casemiro a 44. percben)

A tét pedig egyre nagyobb, az izgalmak fokozódnak. Már nem a bajnoki cím a tét, hanem a BL-indulás és a becsület. A Valencia tele van remek képességű spílerrel, gyors, jól cselező középpályásokkal, és van egy jó értelemben vett agresszív, kellemetlen stílusban focizó ék, aki bizony Ramosékat nagyon könnyen felidegesítheti. Ezek után meglepő lenne, ha Estrada Fernandez nem mutatna fel sárgát valamelyik játékosnak a vendég-együttesből már az első félidőben. Egyébként is őrült tempó várható, elég egy visszahúzás, egy taktikai foult, máris villan a lap.

Címkék: sportfogadás, tipp,