Sportfogadás tippek: Pick Szeged - FC Barcelona

2017-11-19
A Szeged férfi kézilabda csapata nincs jó formában, a BL-ben az utolsó 4 meccséből csak egyet, az utolsó helyen álló Plock ellenit nyerte meg. Vasárnap sem lesz könnyű Baloghék dolga, hisz az FC Barcelona együttesét kellene legyőzni.

Pick Szeged - FC Barcelona

Online Sportfogadás tipp: Barcelona nyer

Bet365 odds: 1.55

Kezdés: vasárnap 17:00

 

A Szeged nincs jó formában. A hazai bajnokságban a Veszprém elleni rangadót csúnyán elveszítette, és a BL-ben sem csillog. A Löwen és a Nantes ellen hazai pályán szenvedett vereséget a Szeged, és ami aggasztó, hogy a védekezés nagyon nem működik.

A Pick a Veszprémtől is kapott 30 gólt, de ami ennél sokkal fájóbb, az a Rhein-Neckar és a Nantes elleni találkozók. A Löwen 34 gólt dobott, a Nantes pedig 33-at, pedig egyik meccs sem hozott annyira nagy tempót, ami indokolta volna ezeket a számokat. Igaz, hogy Kallmanék mindkét meccsen eljutottak 30-ig, de igazából sem a Nantes, sem a Löwen ellen nem volt esély a győzelemre.

Picit mindenki alulteljesít szegedi oldalon, úgy igazán senki sem képes kiegyensúlyozott teljesítményre. Vannak jó pillanatai szinten mindenkinek, de sok a hiba. Mondjuk még a hibák is beleférnének támadásban, ha hátul minden rendben lenne, de 33 meg 34 kapott gólos meccseket a BL-ben nem szokás megnyerni.

Nos, ha úgy nézzük, az FC Barcelona erősebb, mint a Nantes, és aligha gyengébb, mint a Löwen. Minden poszton világsztárok játszanak, Perez de Vargastól kezdve mindenki válogatott, kis túlzással a francia és a spanyol válogatott fele itt játszik, aztán beállóban például ott van Syprzak, aki még Bánhiditől is nagyobb, vagy az a Palmarsson, aki botrányos körülmények között távozott a Veszprémtől, de ettől eltekintve klasszis irányítónak számít. Jallouzt pedig nem is említettük, a világ talán legnagyobbat ugró átlövője, nem nagyon van fal, amit ne lőne át.

Szóval érkezik egy sztárcsapat, az FC Barcelona ahhoz a Szegedhez, amely finoman szólva sincs formában. Ehhez jön még a statisztika, ami szintén nem a magyar együttes mellett szól. A Barca a két együttes utolsó hét egymás elleni találkozóját megnyerte, szóval nem kis meglepetés lenne, ha épp most szakadna meg ez a széria.

A tippünk, hogy a vasárnapi Szeged-Barcelona meccset megint a katalán együttes nyeri.

Címkék: sportfogadás, tipp,