Sportfogadás tippek: Braunschweig - Wolfsburg

2017-05-29
A Braunschweig-Wolfsburg osztályozós párharc visszavágóján a hazai együttesnek nyerni kell a feljutáshoz. Vajon sikerül kipöckölni az élvonalból a Wolfsburgot?

Braunschweig - Wolfsburg

Online sportfogadás tipp: 2 gól felett AH

Bet365 odds: 1.575

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:30

 

A múlt heti odavágót a Volkswagen Arénában a Wolfsburg 1-0-ra megnyerte. Mario Gomez vágott be egy büntetőt, több gól nem született a meccsen. A mi tippünk, hogy a visszavágó gólgazdagabb lesz.

Az első meccsen Gomez a 35. percben talált be, de a Braunschweig a hátrány ellenére sem nyílt ki. Picit úgy volt vele az Eintracht, hogy ez az egy-gólos hátrány otthon még ledolgozható. Viszont, ha kockáztat, és a Wolfi kontra után ismét betalál, akkor 2-0-ról már nem nagyon lett volna visszaút.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz a most regisztrálóknak

Maradt tehát az 1-0-ás Wolfsburg-győzelem, ami azt jelentette, hogy a Braunschweig esélye megmaradt, a Wolfi pedig aligha lehet nyugodt. Benne van, hogy a találkozó első része óvatosabb focit hoz, de az is lehet, hogy a Braunschweig nem akarja a hajrára bízni a dolgokat. A Wolfsburgnak pedig minden bizonnyal lesz lehetősége kontrázni, Ntep vagy Didavi révén lehet hosszabb indításokkal is operálni. Gomez pedig, ha épp nem is lő gólt, azért legalább két védőt leköt, így Didaviéknak és a második hullámban érkezőknek lesz lehetőségük helyzeteket kidolgozni, és kapura lőni.

Az odavágó valóban eléggé óvatos focit hozott, itt már a Braunschweignek is mutatni kell valamit támadásban. Reméljük, hogy fog is, és akkor közel sem biztos, hogy a Wolfit jövőre is az élvonalban találjuk. Ugyanakkor ha a VfL játékosai koncentrálnak, és tényleg legjobbjukat nyújtják, akkor ez a Braunschweig ha megfeszül, akkor sem jut fel.

Címkék: sportfogadás, tipp,