Sportfogadás tippek: Babos Tímea - Simona Halep

2016-09-03
Babos Tímea egyéniben a jó sorsolásnak és jó játékának köszönhetően a harmadik körben találta magát a US Openen. Igen ám, de itt a harmadik körben már Simona Halep lesz az ellenfél, aki jelenleg az 5. a WTA ranglistáján.

Babos T. - Halep S.

WTA - US Open

Online sportfogadás tipp: Halep 2-0-ra nyer

Unibet Odds: 1.48

Tippmix odds: 1.35

Kezdés: szombat 17:05

 

Szóval a két lány a harmadik körben találkozik, de amíg Haleptől ez papírforma, addig Timitől bravúr. Persze Timi sorsolása elég baráti volt, Haas és Hogenkamp sem tartozik a női elithez, nem úgy Halep.

Halep itt a US Openen Flipkens és Safarova ellen nyert 2-0-ra, szóval még szettet sem vesztett.

A magyar és a román lány kétszer találkozott, egyszer még Budapesten salakon 2013-ban , és tavaly Guangzhouban kemény borításon. Mindkét meccset Halep 2-0-ra nyerte. A tavalyi kínai találkozójukon Babos az első szettben még 4 játékot nyert, a második szettben már nagyon simán 6-0-ra kapott ki.

Unibet - 10.000 Ft bónusz új játékosoknak!

Halep jó formában van, Montrealban és Cincinnati-ben is remekül játszott. Sajnos Timinek a román lány már nagy falat lesz, ráadásul Timi nem is lehet túl fitt, hisz Shvedovával párosban és vegyespárosban is versenyben van még.

A mi tippünk, hogy Halep ezt a meccset simán hozza. A kínai meccsükhöz hasonlóan a 2. szettben pedig mészárlás is lehet, Timi pedig talán okosan el is engedi, hisz ma még Shvedovával párosban is játszani kell.

Címkék: sportfogadás, tipp,