Sportfogadás tippek: Olaszország - Nigéria (Star Sixes)

2017-07-14
A Sport TV-nek köszönhetően ismét láthatjuk az elmúlt egy-két évtized sztárjait. A Star Sixes nevű kispályás torna(sorozat) egy igencsak nagyszerű ötlet, köszönet érte a szervezőknek.

Olaszország - Nigéria

Online sportfogadás tipp: Olaszország győz

Bet365 odds: 2.10

Tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 20:30 után

 

Londonban 12 csapat vesz részt a Star Sixes nevű kispályás terem-tornán. Három darab, négy fős csoportot hoztak létre a szervezők, a csoportok első két helyezettje mellett a két legjobb harmadik is továbbjut. Nos, tegnap láthattunk pörgős és kevésbé pörgős meccseket, vannak gyengébb és erősebb csapatok, olyanok, melyek komolyabban veszik, és olyanok, akik csak szórakoznak egyet.

A B jelű négyesben Kína és Nigéria találkozója 3-2-es nigériai győzelemmel ért véget. Kína nagyon gyenge, talán a leggyengébb csapat itt a tornán a tegnapi meccsek alapján. Viszont Nigéria amikor megszerezte az előnyt, gyorsan egymás után lőtt kettőt, nem forszírozta a további gólokat. Okocháék csak szórakoztak, adogattak, Kína pedig szorossá tette a végét, és majdnem pontot mentett.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

A Brazília-Olaszország meccs sokkal jobb volt, pörgősebb, keményebb, mindkét együttes nagyobb tempót ment. Del Piero, Fiore, és főleg Delvecchio igencsak jól játszott, de Brazília is nagyon jól játszott. Baptista vagy Elano tavaly még profi szinten játszott, Rivaldo és a többiek is jó erőben vannak még. Összehasonlítva a Nigéria-Kína és a Brazília-Olaszország meccset, utóbbi sokkal magasabb színvonalú volt.

A pénteki nap alapján Olaszország picikét komolyabban veszi ezt a tornát, Nigéria azért tegnap is csak Rufai kapusnak köszönhette a győzelmet, aki 50 éves létére igencsak jól mozgott, védett egy-két olyan löketet, amire nem számított senki. Viszont pl. az olaszok kapuját az az Amelia védi, aki 35 éves, kis túlzással kapustársa, Rufai fia lehetne.

Olaszország ráadásul kikapott az első meccsen, így ha tovább akar jutni, akkor ma nem ártana nyerni. A taljánokra adott 2.10-es odds remek, erősebb az olasz csapat, bár ránézésre egy-két nigériai játékos is igen jó erőben van. Igen ám, csak itt futni is kéne, azt meg nem akartak tegnap Webóék.

Címkék: sportfogadás, tipp,