Sportfogadás tippek: Magyarország - Oroszország

2017-07-25
Hétfőn a magyar női vízilabda-válogatott meglepetésre kikapott Kanadától. Ha Vargáék nem akarnak így járni, nagyon komolyan bele kell állni az oroszok elleni meccsbe, mert a magyar vízilabda becsülete a tét.

Magyarország - Oroszország

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 19.5 felett

Tippmix, TippmixPro odds:  1.80

Kezdés:  kedd, 20:30

 

A hölgyek sajnos hétfőn kiestek, Kanada jobb volt, és megérdemelten lépett túl rajtunk. Kedden jönnek a fiúk, akiknek papíron azért könnyebb dolguk lesz, de így, hogy a csajok nem jutottak tovább, még nagyobb a csapaton a nyomás. Ezt viszont bírni kell, Oroszország semmi olyat sem mutatott eddig, amitől félni kellene. Jobb ez az orosz csapat, mint a korábbi években, mint volt például otthon a kazanyi vb-n, de azért még nem az a szint, amelytől tartanunk kellene.

Ez a magyar csapat tudja, hogy mi merre hány méter, nem fogja lebecsülni az orosz együttest, és pont ez szükséges a győzelemhez, amely remélhetőleg sok-gólos lesz.

Lisunovék egyébként tudnak nagyon jól és nagyon rosszul is játszani, de ha rosszul játszanak, akkor sok gólt kapnak, ha meg jól, akkor sokat lőnek. A meggyengült, megfiatalított USA ellen például 14 gólt nyeltek be, ami orosz szempontból katasztrófa volt, miközben Japán ellen pedig 15 dobott gólig jutottak el.

Mi az olaszok ellen 9-9-et játszottunk, az egyetlen éles meccsünk volt, Ausztrália és Franciaország ellen azért egy pillanatig sem volt kérdés a győzelem. A magyar válogatott játssza a vízilabdát, és ez igaz az orosz együttesre is. Biztosan kemény összecsapás lesz, de azért nem annyira, mint egy szerb-magyar lenne, és talán nem is lesz annyira túltaktikázva ez az összecsapás. Mi is, és az oroszok is a legjobbjukat akarják nyújtani, remélhetőleg nekünk sikerül is, és akkor a tippünk is jönni fog.

Nekünk 12-14 gólig illene eljutni, és ebben az orosz együttesben bizony van 7-8 gól, és pláne lesz, ha a sporik emberelőnyökkel kínálják majd. Mert bár a magyar csapat játszik otthon, ez eddig nem feltétlenül látszik a bíráskodáson. Ráadásul a vízilabda olyan sport, ahol ha egy csapat gyorsan elhúz, a hátrányba lévő könnyebben kap emberelőnyös szituációt, és megkapja az esélyt a felzárkózásra. Nyílván nem fog mindent előnyt gólra váltani az orosz együttes, de azért annál jobb csapat, hogy 10-12 góllal kapjon ki. Sokkal többet ne várjunk 20 gólnál, de azért a minimum 20 találat valószínűleg össze fog jönni a két együttes részéről.

Címkék: sportfogadás, tipp,