Sportfogadás tippek: Las Palmas - Sevilla

2018-02-15
Izgalmas szezonja van a Sevilla csapatának, de a Las Palmas sem unatkozik ebben az idényben. Más-más célokért küzdenek a felek, emiatt lesz érdekes, és remélhetőleg izgalmas a szombati összecsapásuk is.

Las Palmas - Sevilla

Online sportfogadás tipp: Las Palmas vagy döntetlen

Bwin odds: 1.83

Kezdés: szombat, 13:00

 

A Kanári-szigeteki együttes jelenleg a 18. helyen áll 18 ponttal. Egy győzelemmel ki lehet kecmeregni a veszélyzónából, így nem is lehet más célja Momóéknak. A csapat egyébként is feljebb kapcsolt két-három fokozatot, mert utolsó négy fellépéséből csak az Atleti ellenit veszítette el, de ikszelt a Bilbao otthonában, ami majdnem győzelemmel felérő pont, valamint megverte a Malagát és a Valenciát. Utóbbi azért nem kis fegyvertény, bár a sárga-kékek kisebb mumusai a Túria-partiaknak.

Szóval most jó formában vannak Lemosék, és ez sokat számít. Ami még sokat számít, hogy a Sevilla nagyon keményen terhelve van. A 2018-as évben 12 tétmeccset játszott a Sevilla, míg a Las Palmas 'csak' nyolcat. Aztán ami még számít, az a múlt mellett a jövő. A Sevilla ugyanis jövő héten a Man. United ellen játszik a BL-ben, hazai pályán. Ez csak azért fontos, mert az andalúzok előző idegenbeli bajnokiját egy kupameccs követte, és az Eibar ellen 5-1-re sikerült kikapni. Orellanáék úgy nyertek 5-1-re a Sevilla ellen, hogy 8-10 gólt lőhettek volna, ha picit jobban koncentrálnak. Úgy lőtt 5 gólt az Eibar, hogy a meccs utolsó 20-30 percében már csak az eredményt tartotta.

A Sevilla most még fontosabb meccs előtt áll, de ez még semmi. A sérültlista sem semmi, mert Carrico, Corchia, J. Rodriguez mellett Muriel és Nolito is kidőlt. Ehhez jön még az, hogy Montella nem egy edzőzseni, legalábbis eddig nem úgy ismertük meg.

Szóval nagy a terhelés és keskeny keret. Ami érdekes lehet, hogy Montella pályára küldi-e Momót, aki a Las Palmasból a Premiershipbe igazolt, de nagyon rövidke kitérő után télen máris visszatért spanyol földre, pont a Sevillához igazolt. Ha pályára lép, akkor barátai ellen játszik, és az is biztos, hogy a szíve mélyén ő sem szeretné, ha ez a csapat kiesne.

Szóval adott egy Las Palmas, amely pontjainak több, mint 2/3-át otthon gyűjtötte be, valamivel kipihentebb, több a bevethető játékos, és nem vár rá hétközi találkozó. Valamint adott a Sevilla, amely idegenben botrányosan gyenge teljesítményre képes (lásd az Eibar elleni fellépést), BL-meccsre készül, és sok a sérült.

Nem véletlenül esik a hazai győzelem szorzója, amely a bwinen és az unibeten is 3.50-el fogadható egyelőre. A DNB Las Palmas is 2.63-as szorzót ér, sőt az 1X is jól fizet (1.83). A tippünk, hogy a Sevilla nem nyer, ezt pedig alátámasztja még az a statisztika is, hogy az andalúz együttes utolsó 5 idegenbeli bajnokijából csak egyet nyert meg, négyet pedig elveszített. emlékezhetünk rá, hogy pár hete az Real Madrid egy félidő alatt végezte ki a Sevillát. Aztán a liga egyik legrosszabb csapatától, az Alavéstől is sikerült kikapni. Ricóék hármat kaptak a gyengélkedő Sociedad ellen, és az Eibar elleni 5-1-es zakó pedig nekik és nekünk is friss élmény. Ezek után kit lepne meg, ha a felívelő formát mutató, amúgy szépen játszó Las Palmas is kivégezné a Sevillát. Minket biztosan nem.

Címkék: sportfogadás, tipp,