Sportfogadás tippek: Columbus Crew - Atlanta United

2017-07-01
Minden, de tényleg minden amellett szól, hogy az MLS-ben a Columbus - Atlanta meccs gólzáporos lesz.

Columbus Crew - Atlanta United

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Bet365 odds: 1.45

Tippmix odds: 1.40

Kezdés: vasárnap, 01:30

 

Pár napja, vagy inkább hete az Atlanta otthon 3-1-re lenyomta a Columbus csapatát. Nem volt meglepő eredmény, otthon nagyon erős az újonc Atlanta, és rendre gólzáporos meccseket játszik. Nagyon jó nézni ezt az együttest, elöl szórják a gólokat Almirónék, hátul viszont szellős a védelem, így nagyon ritkán ússza meg a csapat kapott gól, vagy inkább gólok nélkül.

Hajnalban is jó esély van egy gólgazdag meccsre, hisz az Atlanta abban joggal bízhat, hogy ha otthon két góllal megverte a Crew-t, akokr idegenben is sikerülhet. A Columbus pedig alighanem vissza akar vágni, az ciki lenne, ha az újonc másodszor is nyerne.

Ha azt nézzük, hogy a vendégek oddsa jelenleg 4.00, akkor látjuk, hogy nem a United az esélyes. Vélhetően azért adnak Almirónékra ekkora szorzót, mert idegenben döcögős a játék, és az amúgy is lyukas védelemből Williams még ki is vált a Gold Cup miatt.

Bet365 - 15.000 Ft bónusz, ha most regisztrálsz!

Az Atlanta támadó gépezete ezzel szemben teljes, Greesel, Almirón, Martinez és Villalba is játszhat. A hazai gólvágó trió is a pályán lesz, a Higuain-Meram-Kamara hármas minden tagja eljutott már minimum 8 gólig idén, ami egészen elképesztő teljesítmény. Mindkét együttes elöl jó igazán, egy ilyen meccsen akár 2-3 lőtt gól is kevés lehet a sikerhez. Ráadásul ez a két együttes nem az a szöszmötölős fajta, mindketten szeretik döntésre vinni a dolgot. A két csapatnak összesen van 4 döntetlenje ebben az idényben, így tényleg minden amellett szól, hogy itt bizony komoly gólesőt várhatunk, méghozzá joggal!

Várható kezdők:
Crew:
Zack Steffen –  Harrison Afful, Josh Williams, Jonathan Mensah, Jukka Raitala – Artur, Wil Trapp – Kekuta Manneh, Federico Higuain, Justin Meram – Ola Kamara
United: Alec Kann – Tyrone Mears, Michael Parkhurst, Leandro Gonzalez Pirez, Greg Garza – Jeff Larentowicz, Carlos Carmona – Hector Villalba, Miguel Almiron, Yamil Asad – Josef Martinez

Címkék: sportfogadás, tipp,