Sportfogadás tippek: Szerbia - Hollandia

2017-12-06
a szerb lányok Kamerun és Kína ellen lazán győztek az első két meccsen, ám a németek ellen már nem igazán ment a játék, csak 22-22-es döntetlenre futotta.

 Szerbia - Hollandia

Online sportfogadás tipp: Hollandia nyer

Bet365 odds: 1.45

Kezdés: szerda, 15:30

 

Szerbia magabiztosan rajtolt, Kínát nagyon simán elintézte (43-23), majd Kamerun ellen sem izzadt meg (34-21). Igen ám, de a németek ellen már nem folyt úgy a labda, csak egy 22-22-es döntetlenre futotta.

Groot és csapata rögtön az első találkozóján ordas nagy meglepetésre kikapott Dél-Korea ellen. Az ázsiai együttes 24-22-re nyert, Hollandia sokat rontott, nem pörgött igazán. Aztán jött a Kína elleni 40-15-ös siker, ami persze a kötelezők közé sorolható, ahogy a Kamerun elleni 29-22-es siker is.

A szerbek ellen szól, hogy két könnyű meccsét már letudta, tegnap viszont egy végig kiélezett találkozót vívott Németországgal. Ezzel szemben Hollandia könnyebb meccsen van túl, hisz Kamerun ellen úgy sem forgott veszélyben a győzelem, hogy a kameruni kapus majdnem 20-at védett a meccsen. Mindenki mozgott egyet, de senki sem játszott sokat. Ráadásul a hollandok meccsének hamarabb lett vége, hisz 15:30-as találkozó volt, míg a szerbek csak 18:00-tól kezdtek.

A két együttes 2016-ban az Eb-n is összefutott, akkor a 2. csoportkörben 35-27-re nyert a narancs-mezes együttes. Egyébként, ha már említettük a legutóbbi Eb-t, Hollandia ott is vereséggel nyitott, akkor épp Németország kapta el Grootékat. Aztán ott egészen a döntőig mentek. Döntő még a 2017-es vb-n is összejöhet. Amúgy is jellemző a hollandokra a formajavulás, mintha a tornák elején direkt szivatnák meg magukat egy-egy zakóval, aztán viszont apait-anyait beleadnak. A legutóbbi Eb-n döntősök voltak, de ugyanígy a legutóbbi vb-n is finálét játszott a narancs-mezes csapat

A mi tippünk, hogy Polmanék szintet lépnek, Kamerun és Kína után egy kvalifikált ellenfél felett is győzelmet aratnak, és üzennek a többieknek, hogy a Dél-Korea elleni zakó csak egy kijózanító pofon volt. Egyébként már tegnap is azt lehetett érezni Brochékon, hogy a szerdai meccsre összpontosítanak, ennek is volt betudható a sok kihagyott ziccer. Kicsit úgy lehetett érezni, a gólokat a szerbek elleni meccsre tartalékolják.

Címkék: sportfogadás, tipp,