Sportfogadás tippek: Leverkusen - Dortmund

2017-12-02
A Borussia Dortmundnak két arca van, és mindkettőt képes megmutatni egy meccsen belül. Jó kérdés, hogy a Leverkusen ellen melyik BVB-t látjuk, de nagyon valószínű, hogy mindkét oldalát megmutatja ismét a sárga-fekete-mezes alakulat.

Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Bet365 odds: 1.36

Kezdés: szombat, 15:30

 

A Dortmund kétarcú együttes, de ezt tudtuk. Nagyjából évek óta jellemző erre a csapatra, hogy elöl képes 3-4 gólt lőni, hátul pedig képes percek alatt 2-3 gólt benyelni. A Schalke elleni találkozó jó példa volt erre, 4-0-ról a végén azért kellett izgulni, nehogy 5-4-re a felsenkircheni együttes nyerjen.

Aubameyang eltiltott, de Rode, Reus, Piszczek és Durm sem játszhat, de azért akadnak színes ceruzák a csomagban, akik a gólokért felelnek. Aubameyang persze hiányzik, de Yarmolenkónak és a többieknek lassan hozzá kell szokni az Aubameyang-nélküli BVB-hez, mert ő el fog igazolni, és inkább korábban, mint később.

A Leverkusen egyébként szorosan a BVB mögött egy ponttal lemaradva a 6. a tabellán, de ha nyer a Borussia ellen, akkor tuti megelőzi, és szorosan felzárkózik a BL-indulást érő helyek mögé. Régóta veretlen a Bayer, tud gólokat lőni, de a védelem azért sebezhető. Főleg ha olyan minőségű az ellenfél, mint a Dortmund. A sárga-fekete mezes együttes elöl csak dicsérhető, a 33 lőtt gól a legtöbb a ligában, viszont a 20 kapott, az rengeteg. (Csak összehasonlításképp, de az utolsó előtti Werder, amely a lyukas védelméről volt híres, csak 16 gólt szedett be idén...)

Run and gun játék, igazi adok-kapok várható. A két együttes legutóbbi találkozója sem volt unalmas, 6-2-őt játszottak a felek, amikor is a BVB szerzett hat gólt. Elnézve a mostani Dortmundot, a 8 gól benne is van a pakliban, de inkább 4-4-es eloszlásban... Sahinék az utolsó 6 fellépésükön rúgtak és kaptak is gólt, a mi tippünk az, hogy ez most sem változik.

Legalább egy-egy gólt mindkét együttes szerez majd! Tippünk: 3-2

Címkék: sportfogadás, tipp,