Sportfogadás tippek: Hollandia - Anglia

2017-08-02
A 2017-es női labdarúgó-Eb-ről már csak három meccs maradt hátra. A dán-osztrák elődöntőről már volt szó, most jöjjön néhány gondolat és egy tipp a Hollandia-Anglia összecsapásról.

Hollandia (női) - Anglia (női)

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Tippmixpro odds: 1.50

Kezdés: csütörtök, 20:45

 

A 2010-es esztendő óta négyszer találkozott a holland és az angol női labdarúgó-válogatott. Az előző Eb-re való kvalifikációs során kétszer játszottak, az egyik meccset Anglia otthon 1-0-ra behúzta, Hollandiában 0-0 lett a vége. Azóta még találkoztak a Ciprus Kupán, ami egy felkészülési torna, ott 1-1 volt a végeredmény, míg tavaly novemberben szintén felkészülési találkozón Anglia tudott győzni 1-0-ra.

Nem ontják a gólokat a csapatok, és főleg nem egymás ellen. Itt a női foci-Eb-n amúgy is ritka a gólzápor, a torna meccsenkénti gólátlaga alig megy 2.00 fölé. Sőt az egyenes kieséses szakaszban már csak 1.5 gól esik meccsenként, ami nem túl sok. Anglia a nyolc között az egyik esélyes együttest, Franciaországot verte 1-0-ra, míg a hollandok az Olimpián legutóbb ezüstig jutó Svédországot küldték haza 2-0-al.

Mindkét együttes jól fel lett készítve, szinte lehetetlen gólt lőni mind az angol, mind a francia csapatnak. Ezek után kisebb szenzáció lenne, ha most kezdenének el potyogni a gólok, amikor a tét is nő, így ezzel egyidejűleg a csapatok kevesebbet kockáztatnak. Sokkal fontosabb, hogy ne kapjon gólt egy csapat, mint az, hogy lőjön. Ez biza célfoci lesz a javából, szóval ne várjunk szellős védekezést egyik oldalon sem.

A tippünk elég egyértelmű, ezen a mérkőzésen sem lesz sok gól, ha lesz egyáltalán.

Címkék: sportfogadás, tipp,