Sportfogadás tippek: 1. FC Köln - Hertha Berlin

2016-02-26
A Berlin 2016-ban még nem nyert bajnokit, kisebb csoda, hogy még mindig dobogós. Kölnben sem lesz egyszerű Dárdai csapatának dolga!

Köln - Hertha Berlin

Tipp:  gólok száma 2.5 gól alatt

Odds: 1.60

Iroda: sportingbet

Kezdés: péntek, 20:30

 

Ahogy a bevezetőben említettük, a Hertha még a dobogón áll, de előbb-utóbb lecsúszik. Csak a riválisok botladozása miatt áll még ott, a Berlin 2016-ban még nem nyert bajnokit. Igaz, hogy a döntetlenekkel csipegeti a pontokat, de hosszú távon ez kevés lesz a BL-induláshoz, azaz a top4-hez a Bundesben.

A Köln a 9. helyével a kiesést tekintve biztonságban van. Nagyobb esélye van odaérni egy EL-indulást érő helyre, mint kiesni, szóval nincs pánikhangulat, miért is lenne... Egy-két győzelem, még egy-két döntetlen, és vége is az idénynek.

A hazai kecskések egyébként szintén a stabilitást képviselik a Bundesben, Stöger és Dárdai csapata olyan, mint két tojás. Masszív védekezés, ez mindennek az alapja. A Kölnnél Horn kapusnak is sokan udvarolnak, ő előbb-utóbb nagyobb csapathoz kerül, ha így folytatja a védést. Stöger mester szerencsésebb, hogy a sérültek terén jól áll a csapata. Ő úgy alakíthatja a kezdőt, ahogy szeretné. Dárdai már nagyobb bajban van, Langkamp, van den Bergh, Darida, Ronny és Schieber sem bevethető, de azért a kezdő erősnek tűnik!

Nagy taktikai csata lesz a két mester között, könnyen lehet, hogy nem feltétlenül lesz szórakoztató az, amit a két együttes produkál. Egy-gólos meccsnek tűnik, vélhetően amíg 0-0 az állás, nagy és felesleges kockázatot egyik csapat sem vállal majd fel. A Kölnnek amúgy sem tragédia egy iksz, a Berlinnek sem feltétlenül az idegenben. Simán benne van a pakliban a 0-0, de amelyik csapat gólt szerez, az jó eséllyel nyeri is a meccset!

Köln: Horn - Maroh, Mavraj, Heintz - Risse, M. Lehmann, Hector, Mladenovic - Bittencourt, Gerhardt - Modeste
Hertha: Jarstein - Weiser, Stark, Brooks, Plattenhardt - Lustenberger, Skjelbred - Haraguchi, Baumjohann, Kalou - Ibisevic

Címkék: sportfogadás, tipp,