Sportfogadás tippek: 1. FC Köln - BATE Boriszov

2017-11-02
Az Európa Liga aktuális fordulójából egy olyan meccset szúrtunk ki, ahol vélhetően nem potyognak majd a gólok.

1. FC Köln - BATE Boriszov

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2.5 alatt

Bet365 odds: 1.80

Kezdés: csütörtök, 21:05

 

Az Európa Liga H csoportjában az Arsenal kiemelkedik, a BATE-Zvezda-Köln trió pedig nagyjából hasonszőrű együttes. Viszont a Bundesliga első osztályában szereplő kölni együttes pocsék idényt fut, és ez igaz a bajnokságra, valamint az EL-szereplésre is.

A Kecskések az EL-ben még nem szereztek pontot, gólt is csak egyet lőtt az Erster FC. Rögtön az első körben 3-1-re kikapott az Arsenal otthonában, aztán jött két nagyon szűk, 1-0-ás zakó otthon a Zvezda ellen, majd idegenben a BATE ellen.

A Köln tehát olyan csapat ellen, amely behúzódik saját kapuja elé, és több energiát fordít a védekezésre, mint a támadásra, még nem lőtt gólt az EL-ben idén. A gólszerzés a német élvonalban sem erénye a Kölnnek, tíz mérkőzés alatt négyszer sikerült betalálni az ellenfelek kapujába.

A Köln tehát 13 bajnoki- és EL-meccs alatt 5 gólt lőtt, 0.38-at meccsenként. Nem túl acélos.

Fel kell tennünk a kérdést: Akar-e nyerni egyáltalán a Köln? Ha nyer, még marad esélye továbblépni az egyenes kieséses szakaszba, de nem biztos, hogy a német együttesnek szüksége van az Európa Ligára. Tavaly Modeste-el futott egy jó idényt, ám idén már nincs Modeste, és nincsenek gólok sem. A Köln a Bundesben full utolsó, nulla győzelem, két iksz, nyolc zakó! Nem jönnek a pontok, nem jönnek a gólok. Óriási a gödör.

Szóval a Köln valószínűleg 'dobja' az Európa Ligát, és minden idegszálával a bajnokikra koncentrál. Sokkal fontosabb, hogy a csapat bennragadjon az élvonalban, minthogy az EL-ben továbbjusson.

A BATE számára pedig nem biztos, hogy tragédia az iksz, hisz az Arsenal vélhetően elveri a Zvezdát otthon (és továbblép), egy iksszel pedig a BATE marad a 2. helyen, ami szintén továbbjutást érhet.

Címkék: sportfogadás, tipp,