Sportfogadás tippek: 1. FC Kaiserslautern - 1899 Hoffenheim

2013-05-27
Ma rendezik a Bundesliga I osztályozójának visszavágóját. Az első meccsen a Hoffenheim 3-1-es előnyre tett szert, de ma este a 'lautern még bőven okozhat meglepetést!

Kaiserslautern - Hoffenheim

Tipp: mindkét csapat szerez gólt

Odds: 1.61

Iroda: bet365

Kezdés: ma 20:30

 

Az odavágón 3-1-re nyert a Hoffenheim, így a visszavágó előtt mindenképp kellemesebb helyzetben vannak a vendégek. A Hoffi játékosai amúgy is feldobott állapotban várták már az első összecsapást is, hisz a Bundesliga I utolsó fordulójában a Borussia Dortmund otthonában tudtak győzni, amivel elcsípték az osztályozót.

Lendületből elkapták a német vörös ördögöket, és ma már egyértelműen ők az esélyesek arra, hogy jövőre is első osztályú csapatként szerepeljenek.

Ezek az osztályozós meccsek általában vagy nagyon óvatos játékot hoznak, vagy olyanok, mint egy kilencven perces összefoglaló. A németeknél általában elmondható, hogy már az odavágókon sem unatkozunk. Ennek a párharcnak az első meccse is hozott 4 gólt, de az Osnabrück-Drezda mérkőzés sem volt unalmas az 1-0 ellenére.

A visszavágók viszont rendre igazán emlékezetesre sikerülnek, pláne ha az első meccs nem 0-0-ra végződik. Gondoljunk csak vissza a tavalyi Düsseldorf-Hertha találkozóra, ahol a meccs végén a közönség berohant a pályára, majd percekig állt a játék. Óriási meccs volt az is 2-2-es végeredménnyel, és izgalmakkal.

Most is olyan találkozót várhatunk, ahol a 'lauternnek menni kell előre az első perctől, és kockáztatni kell. Hazai pályán benne van a 'lauternben, hogy kettőt lőjenek. Hoffer és Idrissou ma is ott lesz a pályán, ők pedig nem szoktak tétlenkedni, főleg Idrissou nem. Aztán ha még Bunjaku is a pályán lehetne, na akkor lenne csak igazán erős tipp a 'lautern gól, de nem gyenge ez így sem. Győzelmi kényszerben játszanak, de hazai közönség előtt. Ez azért egy gólt mindenképp eredményezni fog, tudhatjuk a Hoffenheimről, hogy nem a védekezés az erősségük, még akkkor sem, ha tavasszal sokat fejlődtek.

A Hoffi tehát 3-1-es előnyből várja a visszavágót, ők a 'lautern hibájára várnak majd, és azt az egy-két megingást próbálják majd gólra váltani. Nem valószínű, hogy a 'lautern 15-20 perc alatt vág kettőt, és ahogy haladunk előre az időben, úgy kell majd egyre többet kockáztatni a hazaiaknak. Ekkor jön majd el Firminhoék ideje, lehet kontrázni, és egyre jobban fellazuló védelem ellen játszani. A Hoffi együttese érzi a kontrajátékot, ráadásul a védelemből Beck is rendre felfut a támadásokkal, ő sokat tud hozzátenni az előrejátékhoz. A 3-1-es meccsen például egy gólpasszt jegyzett Firminho 2. góljánál, de a meccs hőse egyértelműen a brazil támadó volt, aki két gólja mellé 1 gólpasszt is jegyzett.

Óriási izgalmak várhatóak, ha fele olyan jó lesz ez a meccs, mint a tavalyi Düsseldorf-Hertha, már nem fogunk unatkozni. Az odavágón született 3-1-es eredmény azt sejteti, hogy jól fogunk szórakozni ezen a mai találkozón. Aztán ha mindkét csapat lő gólt, még egy kis pénzt is nyerünk!

Sok sikert mindenkinek!

Címkék: sportfogadás, tipp,