Sportfogadás tippek: 1. FC Köln - Hertha Berlin

2017-11-25
Érdekes kis összecsapás zárja a Bundesliga aktuális fordulóját, mert a Köln full utolsó, de a Berlin sem csillog mostanában. Feszültség biztos lesz, gólok nem biztos.

1. FC Köln - Hertha Berlin

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól alatt

Bet365 odds: 1.66

Kezdés: vasárnap 17:30

 

A Dárdai-éra előtt -elég rég volt- megszokhattuk, hogy döcög a Berlin szekere. Aztán jött Pali, és másik szintre emelte a Berlint, aminek Európa Liga-indulás lett az eredménye. A kettős terhelés azonban nem ízlik a Herthának. Az EL-ben sem megy, és ami sokkal fontosabb, a bajnokik sem úgy sikerülnek, ahogy azt a Dárdai érában megszokták a berlini nézők.

A Berlin csak a 14. helyen áll, ezen pedig nem ártana javítani vasárnap.

Ami viszont igazán aggasztó, az a Köln pozíciója. A Kecskések 12 kör alatt összesen 2 pontot gyűjtöttek, és még ennél is keményebb az a 4 lőtt gól, amit idáig sikerült összehozni. Tragikus a Köln teljesítménye, ez a gólaszály pedig elképesztő.

A tippünk nem meglepő: kevés gólt várunk. A Köln összesen lőtt 4-et, és nem nagyon látni a fényt az alagút végén. Legutóbb a Mainz elleni idegenbeli meccsen a lövések számával még nem is volt gond, de a minőségével annál inkább. A lövések közül konkréten egy sem talált kaput! Tavaly Modeste termelte a gólokat, a helyére érkező Cordoba meg sem tudja közelíteni Modeste teljesítményét.

A Berlin sem teljesít jól, a kettős terheléshez nincs hozzászokva ez az együttes. Amúgy a Berlintől a 16 lőtt gól nem kevés, ismerve a csapat stílusát, de a 16 lőtt gólból 11-et otthon hozott össze. Idegenben mindössze 5 gól a termés. Ezek után meglepő, ha mi a kevés gólos meccs mellett tesszük le a voksunk?!

(Érdekesség, hogy az előző szezonban 4-2-őt játszottak Kölnben, de elnézve a két csapat jelenlegi formáját, itt maximum a szögletarány lesz 4-2...)

Címkék: sportfogadás, tipp,