Sportfogadás tippek: Malaga - Valencia

2018-02-17
A Malaga annyira gólszegény meccsekkel sokkal a nagyvilágot, hogy a Valencia elleni bajnokin már az 1.5 gól felett opció is komolyabb szorzóval fizet.

Malaga - Valencia

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1.5 felett

Unibet odds: 1.60

Kezdés: szombat, 20:45

 

Az andalúz Malaga sorozatban 10 olyan bajnokit játszott le, amikor nem született legalább három gól. Ezek után gólgazdag meccsre tippelni elég nagy felelőtlenségnek tűnhet, de talán mégsem. A Malaga ugyanis sereghajtó, hét pont a deficit a már bennmaradó Levantéhez képest. Ez a defenzív taktika nagyjából csak arra elég, hogy a csapat megússza a nagyobb zakókat, és ha szerencséje van az andalúz együttesnek, akkor összejön egy iksz, ami hosszú távon semmire nem jó.

Ha nincs kockázat, nincs győzelem. A győzelemhez gólok kellenének, és sokkal tökösebb foci, mint amit a déliek prezentálnak. Legutóbb otthon egy fura meccsen 0-1-et játszottak az Atletivel Rosalesék. Griezmann már az első percben betalált, az Atleti pedig jó szokásához híven ha előnyt szerez, akkor nyer. Most is ez történt, Savic és Godin nélkül is állta a sarat a 'tico, a Malaga pedig bár támadgatott, mégis hoppon maradt.

Egyszerűen nincs más lehetősége az andalúzoknak, sokkal bevállalósabb focit kell bemutatni, amiben persze benne van a bravúr lehetősége, meg az is, hogy 0-1 helyett 1-4 arányban kap ki a csapat. Amúgy pedig hol játsszon őszinte, győzelemre törő focit a Malaga, ha nem otthon. Egyébként is lenne miért visszavágni a Túria-partiaknak, hisz az őszi fordulóban a Valencia 5-0-ra nyerte kettejük találkozóját. Zaza mesterhármast hozott össze, ráadásul 8 perc alatt! Az olasz támadó az 55. és a 63. perc között háromszor villant.

A gólok szempontjából jó hír, hogy a vendég-védelem nélkülözi majd Garay és Murillo játékát, de nem lesz Pereira és Kondogbia sem. Mi tehát egy picikét offenzívebb hazai csapatot várunk, amely nem csak a kontrákra bazírozik.

Címkék: sportfogadás, tipp,