Sportfogadás tippek: 1860 München - Kaiserslautern

2016-11-21
Hétfőn megszokhattuk, hogy kevés valamire való sporteseményből lehet válogatni, ám jelen esetben akad itt egy mérkőzés, amire érdemes odafigyelni. Irány Németország, méghozzá a Bundes 2!

1860 München - 1. FC Kaiserslautern

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2 felett (AH)

Bet365 odds: 1.60

Tippmix odds: -

Kezdés: hétfő, 20:15

 

Reméljük, hogy senki sem babonás, és nem rémíti meg, hogy a 13. forduló zárómeccséről lesz szó. Az 1860 München a Kaiserslautern csapatát látja vendégül, a cél mindkét oldalon egyértelműen a győzelem. A 'kis' München a 14. helyen áll (18-ból), és elég gyenge formában van. Utolsó 8 meccséből csak egyet nyert meg, és kilenc bajnoki óta egy gólt minimum kap a 1860. Egyet minimum, de legutóbb épp hármat nyelt be...

A 'lautern sem áll jól a bajnokságban, viszont a forma ellentétes. A Vörös Ördögök gyengén kezdték az idényt, viszont az utolsó három bajnokit kivétel nélkül. Legutóbb épp Stieber Zoli  gólpassza után Gaus szerzett győzelmet érő dugót az Union Berlin ellen. A 'lautern elkapta a fonalat, és ha azt nézzük, hogy a formák alapján a vendégeknek áll a meccs, elég jól néz ki a Kaiserslautern győzelmére adott 3.10-es szorzó!

Olyan szempontból is érdekes kis meccs lehet, hogy a München meccsein átlagban 3 gól esik, a 'lautern találkozóin csak 1.75. Ugyanakkor ma mindkét fél nyerni szeretne, és ezért lesz ez jó meccs. A vendégek sem fognak ikszre játszani, miért is tennék. Végre érzik a ritmust, működik a csapat. A München pedig kockáztatni fog, és látjuk az utóbbi meccseik eredményeit, volt itt 3-2-es zakó és 6-2-es győzelem is, szóval jó esély van rá, hogy a 'kis' München a Kaiserslautern ellen is játszik majd egy közönségszórakoztató, gólgazdag meccset így hétfő este, amit mi, semleges nézők is élvezni fogunk!

Várható kezdőcsapatok:

1860: Zimmermann - Stojkovic, Uduokhai, Mauersberger, Boenisch - Degenek, Liendl - S. Aigner, Aycicek - Mölders, Olic

Kaiserslautern: Pollersbeck - Mwene, R. Koch, Ewerton, Aliji - Ziegler - Moritz, Gaus - Stieber - L. Görtler, Osawe

Címkék: sportfogadás, tipp,