Svájc - Magyarország: Gólt sem fogunk lőni!?

2017-10-06
Svájc négyszer játszott hazai pályán ebben a selejtező-sorozatban, de gólt még nem kapott. Még Portugália ellen sem.

Svájc - Magyarország

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat gólt szerez? NEM

Unibet odds: 1.48

Kezdés: szombat: 20:45

 

Svájc szövetségi kapitánya szerint a helvét válogatott számára kötelező házi feladat Magyarország legyőzése. Végül is nem nagyképűség ez, itthon is elkalapáltak minket Seferovicék, büntették a hibáinkat, és potyogtatták a gólokat.

Otthon, azaz Svájcban négy meccsből négyet nyert ez a válogatott, ráadásul a nyolc lőtt gól mellett egyet sem kapott. Egyik ellenfelét sem verte agyon, de mindig lőtt pár gólt, és egyet sem kapott. Jó esély van rá, hogy Bürkiék most kapnak gólt otthon. Miért?

Azért, mert a magyar válogatott Szalai, Dzsudzsák, Fiola és Priskin nélkül lép pályára. Közben pl. a Sport TV-n az Út Kijevbe c. műsorban többek közt arról vitatkoztak a meghívott vendégek, hogy Nagy vagy Elek, esetleg Böde vagy Eppel... Szegény ember vízzel főz. Ráadásul nincs Gera Zoli sem, szóval nagyjából a Fradi játékosa, Varga az egyetlen, aki formában van, de azt sem szabad elfelejteni, hogy ő -egyelőre- az NBI-ben rúgja a gólokat, és nem Európa valamelyik jegyzett bajnokságában.

Ha a magyar válogatott utolsó 6 meccsét nézzük, csak egyszer találtunk be, igaz, a lettek ellen háromszor is. De nem lőttünk gólt Svédország, Portugália, Oroszország, Andorra és Portugália ellen sem. Most nem lesz Priskin, nem lesz Szalai és nem lesz Dzsudzsák sem. Persze-persze, lehet azt mondani, hogy egy gólt találni is lehet, de ettől még tény, nekünk mostanában nem nagyon sikerül.

Az egyetlen mákunk, hogy a svájci együttes majd Portugália ellen is játszik még, szóval nem fognak rámenni arra, hogy minél jobban kitömjenek. Lőnek egy-két gólt, aztán tartják a labdát, mi meg nyomozzuk azt.

Svájc ellen még a 90-es években kétszer játszottunk idegenben, gólt már akkor sem lőttünk. Visszatérve a közelmúltra, itthon Portugália ellen is csak a tisztes helytállásra futotta, próbáltunk rombolni, hol szabályos eszközökkel, hol nem. De gólt nem lőttünk, és valószínűleg nem fogunk Svájcban sem. Félő, hogy Xhakáék ellen nagyon még gólhelyzetünk sem lesz. Ebben a selejtező-sorozatban csak a lettek ellen találtunk be idegenben, Portugália mellett Andorra és a Feröer-szigetek válogatottját sem sikerült mattolni. Sajnos a fogadóirodák, a bukmékerek is úgy érzik, kevés sanszunk lesz a gólszerzésre, ám az odds sajnos a realitásokat tükrözi.

Tipp: 2-0

Címkék: sportfogadás, tipp,