Sportfogadás tippek: Videoton - Balzan

2017-06-26
A héten pályára lépnek csapataink az Európa Ligában. A főtáblához vezető úton a Videoton előtt az első akadályt a máltai Balzan jelentheti. Jelentheti, de nem fogja!

Videoton - Balzan

Online sportfogadás tipp: Videoton győzelem

Unibet odds: 1.25

Tippmix odds: 1.20

Kezdés: csütörtök, 20:45

 

A Balzan a máltai pontvadászatban a 2. helyen végzett, akárcsak az NBI-ben a Vidi. A Balzan így elindulhatott az EL-selejtezőben, de elég veretes ellenfelet kapott. A máltai együttes keretének összértéke nagyságrendileg 3 millió euró, a legértékesebb spílerük a szerb Lepovic és a montenegrói Kijevic. Utóbbi az előző idényben egy meccset mulasztott, és a 32 fellépésén 24 gólt szerzett.

A Vidi nagyjából négyszer annyit ér, a játékosok összértéke 11.6 millió euró a transfermarkt szerint. A fehérvári csapatnál a legértékesebb játékosok közül az első 8 játékos légiós, kivéve Viniciust, -aki azért bár már magyar állampolgár is, Brazília szülötte- és Fiolát.

A Vidi nem lett bajnok, így Berg és a klubvezetés úgy döntött, hogy ebben az idényben már új edző irányítja a piros-kék mezes együttest. Marko Nikolic vette át a karmesteri pálcát, és vele eddig hasít a Vidi. Persze a felkészülési meccseket kár keverni a tétmeccsekkel, de eddig Nikolic mesterrel, 4 meccs alatt 4 győzelem és nulla kapott gól a mérleg.

  • Vidi-Skenderbeu 1-0
  • Vidi-Ruzomberok 3-0
  • Vidi-Inter Zapresic 2-0
  • Vidi-Rostov 1-0

Nikolic mester elmondta, hogy mindennek az alapja a védekezés. Ezzel nem mondott újat, és valószínűleg a Vidinél ezt nagyon jól tudják, hisz hiába lőtt több gólt a fehérvári csapat az előző idényben a Honvédnál, mégsem lett bajnok. Ha tétmeccseken is hozza ezt a stabilitást a Videoton, azért elöl Balzan-szintű csapatok ellen az egy-két lőtt gól biztosra vehető.

Unibet - Első fogadásod 20.000 Ft értékig kockázetmentes

(részletek az unibet oldalán)

Az andorrai gyalázat után picit még az átlagosnál is óvatosabb az átlag sportfogadó, de azért ez a Vidi-Balzan találkozó országos egyes. A máltai együttes pl. az előző pontvadászat hajrájában 3-3 gólt kapott idegenben a bajnok Hibernians ellen, és a 3. helyezett Birkirkara ellen is

A Vidi máltai ellenfele az EL-ben az előző két kiírásban is elindulhatott, de az első rostán rendre fennakadt. A Vidi ezzel szemben sokkal rutinosabb EL-fronton. Nem is oly rég még Souza mesterrel feljutott a főtáblára is. Tavaly nyáron a Zariát és a Cukarickit is verte a fehérvári együttes, végül a dán Midtylland volt az, amely megállította Juhászékat. Viszont ott sem volt esélytelen a Vidi, a hazai 0-1 után idegenben 1-1-et ért el a magyar együttes, ráadásul ott Dániában 1-1-nél a Vidi emberhátrányban is dominálni tudott. Nem túlzás, hajszál választotta el a Videotont, hogy továbblépjen.

Nagyon úgy tűnik, hogy a Vidinél az utolsó fordulóban elszenvedett Honvéd elleni zakó felpaprikázta a srácokat. Eddig az edzőváltás is zökkenőmentesnek tűnik, négy felkészülési meccs, négy győzelem.

A fehérvári együttes majd a felcsúti Pancho Arénában fogadja a Balzant, de tavaly is ott játszotta hazai találkozóit a Vidi, szinte már valódi hazai pályának tekinthető. Ha a felkészülési meccseken látott stabilitás marad -és miért ne maradna-, akkor a Balzan nem okozhat gondot Juhászék számára! Nikolic mester pedig lehet, hogy a védekezés fontosságát hangsúlyozza, de az is fix, hogy ezt a párharcot a fehérváriak már az első meccsen el akarják dönteni.

Ja, és ne feledjük, hogy itt a Vidi bár klubcsapat, azért mégiscsak az országot képviseli. A renomén pedig van mit helyreállítani!

Tipp: 3-0, vagy 2-0

Címkék: sportfogadás, tipp,