Sportfogadás tippek: Ausztrália - Németország

2017-06-19
A németek egy fiatal csapattal érkeztek a Konföderációs Kupára, ami nem azt jelenti, hogy eleve feltartott kézzel lép pályára a Nationalelf ezen a tornán.

Ausztrália - Németország

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 2.5 felett

Unibet odds: 1.58

Tippmix odds: 1.55

Kezdés: hétfő, 17:00

 

A német ás az ausztrál válogatott ritkán találkozik egymással. Legutóbb 2010-ben találkoztak tétmeccsen, amikor is a vb-n 4-0-ra nyert Németország. Azóta barátságos mérkőzésen kétszer játszottak, 2011-ben 2-1-re nyert az európai csapat, 2015 márciusában pedig 2-2-t játszottak, szintén felkészülési mérkőzésen.

Viszont volt egy német-ausztrál meccs még ebben az évezredben, pontosan a 2005-ös Konföderációs Kupán, ami 4-3-as győzelemmel ért véget, potyogtak a gólok becsülettel. Reméljük, hogy hétfőn is belehúznak a csapatok, és nem fognak csak a védekezésre koncentrálni.

Várható kezdőcsapatok:

Ausztrália:Ryan-McGowan-Salisbury-Degenek-Leckie-Luongo-Mooy-Smith-Kruse-Roglic-Cahill
Németország: ter Stegen-Süle-Mustafi-Rüdiger-Kimmich-Goretzka-Can-Hector-Draxler-Stindl-Wagner

Unibet - 20.000 Ft kockázatmentes fogadás, ha most regisztrálsz

Joachim Löw már a San Marino elleni vb-selejtezőre is ezeket a srácokat küldte a pályára, de amíg mi egy picikét tartalékos csapattal 1-0-ra kikaptunk Andorrától, addig a németek ezzel a megfiatalított együttessel 7-0-ra nyertek. Persze nem lehet összehasonlítani a német és magyar labdarúgást, nem ugyanazok a merítési lehetőségek. Ebbe a válogatottba például simán beférne az U21-es Eb-n lévő srácok többsége, Gnabry szezonbeli teljesítménye alapján itt lehetne, de rajta kívül még jó sokan az u21-esek közül.

Ez a jelenlegi német csapat valószínűleg nem a legerősebb, de az fix, hogy harapós és bizonyítani vágyó társaság ez. A jövő évi német válogatottban a vb-keretben kevés embernek van bérelt helye, bárki lesérülhet, mint általában szegény Reus szokott. Ha itt a Konföderációs Kupán sikerül bizonyítani, bárki bejátszhatja magát a jövő év vb-keretbe is.

Ausztrália pedig hozza majd a szokásos őszinte fociját, aztán hogy ez mire elég, majd kiderül. Az utolsó felkészülési találkozójukon az ausztrálok 4-0-ra kikaptak a tartalékos brazil Selecaótól. Ott tehát belefutottak egy méretes pofonba Roglicék, nem kizárt, hogy ma is megteszik. Feladni viszont ők sem fogják, aztán az ausztrálok mentalitása olyan, hogy a zakó benne van, de őszitén, győzelemre játszanak egy Németország-szintű világbajnok együttes ellen is.

Címkék: tipp,