Sportfogadás tippek: SKA Szentpétervár - Nyizsnyij Novgorod

2015-03-05
A KHL-ben a play off első körénél tartanak az állva maradt csapatok. A SKA Szentpétervár a végső győzelemre tör, ez a párharc már nem megy vissza Novgorodba!

SKA Szentpétervár - Nyizsnyij Novgorod

Tipp: SKA győzelem (kétesély)

Odds: 1.25

Iroda: bet365

Kezdés: ma 17:30

 

Az SKA Szentpétervár célja egyértelműen a bajnoki cím begyűjtése. A korábbi években is közel voltak a végső sikerhez, de nem sikerült megszerezni a Gagarin Kupát. Talán most.

Az első körben a szentpétervári együttes ellenfele a Novgorod csapata. A párharc az 5. meccséhez közeledik, a négy győzelemig tartó párharc állása 3-1 a SKA javára. Az első meccset a Szentpétervár 6-3-ra nyerte, majd szintén hazai pályán kikapott a Novgorodtól, és 1-1-re módosította a párharc állását. Thoresenék ezt követően bosszússá váltak, a pályaelőny elvesztése kicsit felidegesítette a csapatot. Elmentek Novgorodba, és mindkét idegenbeli meccsét megnyerte a SKA.

Dadonov, Kovalchuk és Martensson vezérletével a SKA ma lezárja a párharcot. Előbbi két játékos mindkét Novgorodi meccsen betalált, a szentpétervári együttes már nem akarja, hogy ez a párharc még visszamenjen Novgorodba. Fontos, hogy ma lezárják ezt a küzdelmet, hisz akkor többet pihenhetnek a következő kör előtt.

Sokkal erősebb a Szentpétervár, az a második meccs nem jött össze Kovalchukéknak, de hazai pályán nem fog már botlani ebben a körben a SKA. Nem túl magas odds, de jönni fog!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,