Sportfogadás tippek: Svédország - Bahrein

2017-01-13
A pénteki napon a C és D csoport válogatottjai is pályára lépnek, Svédország a torna egyik leggyengébbnek tartott csapatával, a bahreini válogatottal kezd.

Svédország - Bahrein

Online sportfogadási tipp: Svédország góljai 30.5 felett

Unibet odds: 1.90

tippmix odds: -

Kezdés: péntek, 17:45

 

Kristján Andrésson vezeti harcba a svéd sereget, de már Mattias Andersson, Tobias Karlsson, Kim Andersson, Jonas Källman és Ekdahl du Rietz nélkül. Persze a svéd csapatot nem szabad leírni, Lukas Nilsson például üstökösként robbant be a fiatalok közül.

A svédeknek elviekben egy nehéz meccsük lesz a dánok ellen, a többit hozni kéne, méghozzá simán. Bahrein ellen be lehet melegíteni, nincs egy súlycsoportban a két együttes. Az ázsiai válogatott nem szokott hozzá az európai tempóhoz. Volt már egy ázsiai-európai csata, ott az oroszok 39-29-re nyertek Japán ellen.

Zachricssonék fel vannak pörögve, már a Chile elleni utolsó felkészülési meccse is fel voltak, hisz 38 gólig jutottak. Jellemző a skandináv csapatokra a gyors játék, a szélsők gyorsan indulnak, nem fogja tudni felvenni ezt a tempót a bahreini együttes, ahol mindenki otthon játszik, kivéve az egy-két szaudi légióst. Nilsson beállóban nincs, aki megfogja, egyik oldalon Jakobsson, a mások oldalon Lukas Nilsson küldi majd kapura a bombákat, de bőven nyeli majd a gólokat Bahrein a szélekről, gyors indításokból és persze a háromkoronások irányítói is összehoznak majd jó pár dugót. Bahreinnek ráadásul nincs komoly balkezes játékosa, így elég könnyű ellene védekezni. A svédeknek elég jó keretük van, hosszú a pad is, szóval jó esély van rá, hogy Bahreint rögtön az első meccsen alaposan megszórják.

Címkék: sportfogadás, tipp,