Sportfogadás tippek: Franciaország - Hollandia

2017-08-31
A vb-selejtezők csütörtöki játéknapjának legnagyobb rangadója a francia-holland találkozó. a tét óriási, hisz a vb-re csak a csoport első helyezettje jut ki.

Franciaország - Hollandia

Online sportfogadás tipp: 2.5 gól felett

Tippmixpro odds: 1.80

Kezdés: csütörtök 20:45

 

Az A csoportban 6 kör után Svédország áll az élen. Franciaország a 2., míg Hollandiát csak a 3. helyen találjuk. Jelen pillanatban úgy néz ki, az Eb után a vb-ről is lecsúszik a narancs-mezes együttes. A francia válogatott jelenleg csak második, de nincs rossz pozícióban, hisz most is otthon játszik, és majd a fehéroroszok és a Luxemburg elleni találkozót is otthon vívhatják meg.

Szóval itt ez a Franciaország-Hollandia összecsapás, ahol ha Hollandia veszít, a csoport első helyéről biztosan lemondhat. Egész egyszerűen kevés kör marad, és a franciák azt a hat-pontos előnyt már aligha szórakoznák el. Jó kis meccs lesz ez, mert a franciáknak is nyerni kell. A svédek vezetik a csoportot, de még Bulgáriát sem lehet leírni, pláne, ha most elverik Svédországot otthon.

Várható kezdőcsapatok:
Franciaország: Lloris-Sidibe-Umtiti-Koscielny-Kurzawa-Kanté-Pogba-Fekir-Griezmann-Lemar-Giroud
Hollandia: Cilessen-Veltman-Hoedt-Vrij-Blind-Ginkel-Strootman-Vijnaldum-Robben-Depay-Janssen

A Hollandia-Franciaország mérkőzés mindössze 1 gólt hozott, azt a franciák lőtték. Nehéz elképzelni, hogy a két együttes csütörtöki találkozója is ennyire gólszegény lesz. Már az a 0-1-ás meccs is meglepetés volt, mármint nem a francia-siker, hanem a 0-1. Ezen a csütörtöki találkozón lesznek gólok, nyíltabb játék várható. Robbenéknek egyszerűen szükségük van a bravúrra, ha most kikapnak, még a csoport 4. helyére is visszacsúszhatnak. A bravúrhoz viszont gólt, vagy gólokat kell lőni, mert azt nehéz elképzelni, hogy ez a holland védelem meg fogja állítani Griezmannékat.

Egyik csapatra sem jellemzőek a gólszegény meccsek, márciusban felkészülési találkozón pl. 3-2-őt játszottak, azt is a gallok húzták be. Mindkét együttesre inkább a támadó foci jellemző, szóval a mi tippünk az, hogy minimum három gólt fogunk látni az esti összecsapáson.

Címkék: sportfogadás, tipp,