Sportfogadás tippek: Vizes VB tippek

2013-07-29
A barcelonai vizes VB-n az úszó számok is javában zajlanak már, nézzünk egy-két tippet tehát Katalóniából!

 

100 m ffi mell

Tipp: Sprenger nyer

Odds: 1.35

Iroda: unibet

Kezdés: ma 18:00 után

 

Az ausztrál Sprenger az előfutamok során is a legjobb időt úszta, és az elődöntőben is övé volt a legjobb idő. Ez persze nem jelent sokat általában, de az elődöntőben egy futamban volt a dél-afrikai világcsúcstartó Cameron van der Burghal, és bizony rendesen elverte. Na persze 100 méterről van szó, ahol azért egy fél testhossz már igencsak jelentős előnynek nevezhető.

Londonban 58:93-at úszott, de az az idő csak az ezüsthöz volt elég. Ott a dél-afrikai még megelőzte, de most nem fogja! Sprenger nagyon jó formában érkezett a VB-re, és nem fogja hagyni, hogy a dél-afrikai megint kiénekelje a sajtot a szájából!

 

Ausztrália-Görögország

Női vizilabda-negyeddöntő

Tipp: AUS góljai 10 felett

Odds: 1.9

Iroda: unibet

Kezdés: ma 17:00

 

Az ausztrálok nem vicceltek eddigi meccseiken. Hihetetlenül meggyőzőek, és már a csoport legnehezebb meccsén megmutatták, hogy ott lesznek a végelszámolásnál. 14-5-re verték el Kínát, a közte 9 pedig tényleg nagyot szólt! Jött a dél-afrikaiak elleni 16-1, labdás edzésnek is gyenge volt, majd az üzbégek elleni 25-2... Ja és ott volt még az Új-Zéland elleni 15-4-is bemelegítésként.

Sportértéke csak a Kína elleni találkozónak volt, de ott meg is mutatták az Ausztrálok, hogy milyen fogmában vannak.

Görögország sokkal nehezebb csoportban volt, így sokkal több erőt vett ki belőlük az eddigi három meccs. A briteket magabiztosan verték, Kanada ellen 8-8-as remi, de USA 12-8-ra verte őket.

Olaszország ellen játszottak az egyenes kieséses szakasz első meccsén, és csak a ráadás utáni büntetők döntöttek a görögök javára. Viszont az olaszok most nem képviseltek akkora erőt, mégis majdnem kiverték a görögöket.

Ausztrália nem fog kegyelmezni a görögöknek, agresszív vízilabdát játszanak, ami nem fog ízleni a játékosabb görögöknek.

Ezek a mai tippjeink, mindenkinek sok sikert kívánunk!

 

Címkék: sportfogadás, tipp,